Ba i kristna departement

San Diego Christian College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba i kristna departement

San Diego Christian College

sdcc02

Bachelor of Arts i kristna ministerier

San Diego Christian College online Christian Ministries grad skapades ge eleverna kunskap och arbetsgrupp för att lyckas på ministeriet väg de själva väljer. Programmet belyser ledarskap, teologi, tillbedjan, och biblisk rådgivning, tillsammans med andra departement väsentligheter. Denna grad program erbjuds på nätet, på campus eller i en hybrid format.

Studenter i detta program kommer att ha möjlighet att ta intressanta och informativa kurser såsom Worship (CM 340), som är en studie av dyrkan fokus på kontraster sant, falskt, och fåfäng dyrkan sett i en undersökning av bibliska exempel från den gamla och Nya testamentet. Tonvikten ligger på att utveckla kreativitet och balans i företags dyrkan erfarenhet.

Om du vill veta mer om att fullfölja din kristna ministerier examen i San Diego, och varför San Diego Christian College kan vara det perfekta valet för dig, fyll i formuläret på den här sidan!

Christian Ministries Karriärmöjligheter

  • Campus minister
  • Missionär
  • College Professor
  • religiösa forskare
  • Tro-baserade ideella Director

Testimonials

"Mitt mål är att så småningom använda min Christian Ministries grad tränare / counsel folk att göra drastiska förändringar i deras liv. Med grunden jag lära genom programmet APS. Jag är ganska säker på att jag kommer dit! "~ Sheila Simons

"Gud planterade ett frö i mitt hjärta att lära sig och hjälpa andra att göra detsamma. Jag välsignades på ett bra sätt för att kunna få det och mycket mer genom mina studier i den kristna departement och ledarskap Degree. "~ Ron Owen

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
4 år
Price
Pris
- 439 $ Kostnad per kredit
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Santee, California
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Amerikas förenta stater - Santee, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan