scdd03

Bachelor of Arts i Kommunikation

BA i kommunikation vid San Diego Christian College är utformad för att ge studenterna omfattande kunskaper om den typ av mänsklig kommunikation. Genom att undersöka effekterna kommunikations bär på kultur, online kommunikation examen vid SDC förbereder de studerande för en mängd olika yrken. Denna grad program erbjuds på nätet, på campus eller i en hybrid format.

SDC: s online grad i meddelandet förbereder eleverna att ta ledande positioner inom sina respektive organisationer. Kursutbud är tvärvetenskaplig, och dra från humaniora, samhällsvetenskap och konst.

Studenter i detta program kommer att ha möjlighet att ta intressanta och informativa kurser såsom Broadcast Journalism (KOM 435) vilket är en introduktion till området broadcast journalistik, inklusive radio, tv och online-produktioner. Studenterna kommer att få praktisk erfarenhet genom att skriva och inspelning av intervjuer, berättelser och nyheter.

För mer information om vår kommunikation examen i San Diego, och varför San Diego Christian College kan vara det perfekta valet för dig, fyll i formuläret på den här sidan!

Kommunikationskarriär Val

  • PR
  • Editorial Director
  • Brand Strategist
  • media Director
  • VP of Communications

Testimonials

"Med klasser möte på kvällen och endast en gång i veckan, började jag se min dröm kommer till liv" ~ Kim Swadley

"Det är skönheten i SDCC. Som vuxen student i Adult Professional Studies program du lär relevant, verkliga kunskaper lärs ur ett bibliskt perspektiv av Godly professorer. "~ Frank Wilbourn

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från San Diego Christian College »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
4 år
Pris
- 439 $ Kostnad per kredit
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum