Ba (heders) i utbildningsstudier (primär)

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba (heders) i utbildningsstudier (primär)

The Open University

Är du intresserad av utbildning av barn mellan 3 och 12 år? Tänker du att bedriva karriär inom utbildning eller bli grundskolelärare? Denna grad ger dig en bra grund för vidare studier som är relevanta för en rad roller inom utbildningen. Du kommer att utveckla din förståelse för politik och övning i grundskolan och få de kunskaper och färdigheter som behövs för att arbeta tillsammans och rättvist i en rad inställningar.

Viktiga funktioner i kursen

 • Designad för personer som arbetar med eller är intresserade av utveckling och utbildning av barn mellan 3 och 12 år
 • Möjlighet att välja mellan en rad alternativmoduler
 • Förbereder dig för vidare studier, förfrågningar och forskning; och för karriär inom undervisning och andra roller inom utbildningen

Observera att kursen inte innehåller kvalificerad lärarstatus (QTS).

Kursinnehåll

Denna grad har tre steg, vardera omfattar 120 högskolepoäng.

 • I etapp 1 studerar du två moduler som ger dig en bred introduktion till grundutbildning, barndomsstudier och barnpsykologi.
 • Sedan studerar du i steg 2 en modul som vidareutvecklar din ämneskunskap i den primära läroplanen. Du följer detta med en från ett urval av tre alternativ.
 • Slutligen, i steg 3, kommer du komplettera din examen med ytterligare två moduler - en som innehåller en jämförande studie av grundskolan; och en som introducerar dig till de metoder som används och de problem som uppstår i forskning med barn och ungdomar.

Ingångskrav

Det finns inga formella förkunskapskrav för kvalifikation.

Du behöver inte vara anställd i grundskolan för att studera denna kvalifikation. Men om du inte arbetar eller frivilligt arbetar på en skola regelbundet, rekommenderas du att förhandla om möjligheter att tillbringa tid i en formell utbildningsinstitution för barn i åldrarna 3-12 (till exempel i frivillig kapacitet) för att följa undervisning och lärande , och få exponering för ett praktiskt sammanhang.

Vi föreslår att du spenderar 10 dagar i skolan när du studerar E103, E209 och E309. Det är ditt ansvar - inte OU: s - för att säkerställa att du får den nödvändiga DBS-kontrollen eller motsvarande för inställningen och landet där du arbetar. Du bör kontakta den berörda byrået i ditt land för mer information om du är i tvivel om din behörighet eller för att få veta mer.

Färdigheter för karriärutveckling

Denna grad ger en effektiv grund för ett brett utbud av karriärvägar, särskilt inom utbildning. Det betonar självständigt tänkande, utvecklar analytiska och kommunikationsförmåga och hjälper dig att bli en tydlig och säker författare - alla attribut som är högt värderade av arbetsgivare. Specifika färdigheter som du kommer att utveckla är:

 • kritiskt utvärdera och effektivt kommunicera information till andra
 • hämta, organisera, syntetisera och ifrågasätta argument, åsikter och kvalitativa och kvantitativa data
 • använda en rad digitala teknologier effektivt för studier, samarbete på nätet och för att stödja din fortsatta professionella utveckling
 • planera och hantera tid och uppgifter och arbeta till deadlines
 • identifiera styrkor och områden för utveckling, och söka och lära av feedback.

Karriär relevans

En utbildningsstudie (Primary) grad ger dig en bra grund för en rad roller relaterade till grundskolan, bland annat att hjälpa dig att förbereda dig för att ansöka om lärarutbildning. Det är också relevant för andra karriär inom barnomsorg, hälsa, utbildning, lek och arbete med familjer och ungdomar. Det kommer att utveckla din förståelse av metoder och policyer som påverkar barn och presentera dig för många nya aspekter av ämnet. Om du funderar på att lära dig som en karriär, rekommenderas du starkt att kolla med din utbildningsleverantör om deras tillträdespolitik för ITE-program, eftersom kraven varierar mellan olika universitet.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University

Senast uppdaterad January 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 - 10 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan