Ba (heders) i konst och humaniora (spanska)

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba (heders) i konst och humaniora (spanska)

The Open University

Detta är en av flera specialistrutter som finns i våra BA (Hours) Arts and Humanities (R14).

Graden börjar med att utveckla din förståelse för världen vi lever i genom olika perspektiv, perioder och ämnen - inklusive konsthistoria, klassiska studier, kreativ skrivning, engelskspråk, engelsk litteratur, historia, moderna språk, musik, filosofi och religiösa studier . Du tar då två spanska specialmoduler som täcker en rad aspekter som rör språket och dess kulturer runt om i världen, inklusive historia, aktuella affärer och konsten genom en rad interaktiva material och praktiska aktiviteter.

Tillsammans med din spanska studie kan du välja att studera en andra specialitet utvald från några av de ämnen som anges ovan, vilket ger dig rätt att inkludera båda ämnena i namnet på din examen eller slutföra din examen med moduler valt från ett brett utbud av alternativ.

Viktiga funktioner i kursen

 • Specialisera sig på spanska inom en bred och flexibel konst och humaniora examen
 • Utveckla dina kritiska tänkande och kommunikationsförmåga som kommer att vara värdefulla på arbetsplatsen och för vidare studier
 • Lär dig om spanska kulturer och utveckla din interkulturella kommunikativa kompetens
 • Lär dig att kommunicera flytande på spanska, ta dina språkkunskaper till nivå C1 i den gemensamma europeiska referensramen

Kursinnehåll

Denna grad har tre steg, vardera omfattar 120 högskolepoäng.

 • Du börjar steg 1 med en bred introduktion till konst och humaniora följt av upp till två moduler valt från en rad olika ämnen.
 • Därefter ska du på nivå 2 och 3 specialisera dig på spanska i kombination med antingen en andra specialitet inom konst och humaniora eller studera moduler från hela läroplanen för konst och humaniora.

Ingångskrav

Det finns inga formella behörighetskrav för denna kvalifikation.

Vid Open University anser vi att utbildning borde vara öppen för alla, så vi ger högkvalitativ universitetsutbildning till alla som vill inse sina ambitioner och uppfylla sina möjligheter.

Även om det inte finns några krav på behörighet, finns det några färdigheter som du behöver lyckas. Om du inte är helt redo för OU-studie kan vi leda dig till resurser som förbereder dig, varav många är gratis.

Färdigheter för karriärutveckling

Arbetsgivarna värdesätter högt kritiskt tänkande, analys och kommunikationsförmåga som förvärvas genom att studera humaniora. Du kommer att skärpa dina IT-, skriv- och självständiga tänkande färdigheter; och utveckla förmågan att assimilera och utvärdera relevant information vid konstruktion av ett argument. Dessa är viktiga färdigheter i komplexa organisationer, mycket eftertraktade i världen bortom studier - oavsett om du redan arbetar, volontärarbete eller byter karriär.

Karriär relevans

Studie av humaniora kräver en förståelse av mänsklig verksamhet i olika kulturella miljöer och i väldigt olika historiska omständigheter. Bredden i studien och utbud av kulturella texter och objekt analyseras i kombination med utbildning i klart tänkande och kommunikation, gör denna grad kursen relevant för en mängd olika yrken, inklusive:

 • offentlig förvaltning, kommuner, statsförvaltningen, konstinstitutioner, och sociala tjänster
 • reklam, journalistik, förlagsverksamhet, kreativa näringar och PR
 • utbildning
 • juridiskt arbete
 • affärer, bank och detaljhandel
 • personalavdelning
 • välgörenhetsorganisationer och kampanjarbete.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University

Senast uppdaterad January 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 - 16 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan