Ba (heders) i konst och humaniora (musik)

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba (heders) i konst och humaniora (musik)

The Open University

Detta är en av flera specialistrutter som finns i våra BA (Hours) Arts and Humanities (R14).

Graden börjar med att utveckla din förståelse för världen vi lever i genom olika perspektiv, perioder och ämnen - inklusive konsthistoria, klassiska studier, kreativ skrivning, engelskspråk, engelsk litteratur, historia, moderna språk, musik, filosofi och religiösa studier .

Du tar då minst två specialmusikmoduler. Efter att ha studerat musikmaterial och använt dem i sångskrivning kan du välja att studera ytterligare musikmoduler, en undersöker hur musik relaterar till sociala sammanhang historiskt och idag och en som fokuserar på att utveckla praktiska musikaliska färdigheter och samverkande musikproduktion genom hållbar kritisk reflektion.

Du kommer att arbeta med ett brett utbud av musikaliska stilar och utveckla färdigheter i att analysera, skapa och skriva om musik.

Tillsammans med din musikstudie kan du välja att studera en andra specialitet från ovanstående ämnen, vilket ger dig rätt att inkludera båda ämnena i namnet på din examen eller slutföra din examen med moduler valt från ett brett utbud av alternativ.

Viktiga funktioner i kursen

 • Specialisera på musik inom en bred och flexibel konst och humaniora grad
 • Utveckla en rad färdigheter som kommer att vara värdefulla på arbetsplatsen och att studera ytterligare
 • Utforska ett brett utbud av musikaliska stilar och praxis
 • Välj en andra specialism för att komplettera och förbättra din studie av musik

Kursinnehåll

Denna grad har tre steg, vardera omfattar 120 högskolepoäng.

 • Du börjar steg 1 med en bred introduktion till konst och humaniora följt av upp till två moduler valt från en rad olika ämnen.
 • Därefter ska du på scen 2 och 3 specialisera dig i musik i kombination med en andra specialisering inom konst och humaniora eller studera moduler från hela läroplanen för konst och humaniora.

Ingångskrav

Det finns inga formella behörighetskrav för denna kvalifikation.

Vid Open University anser vi att utbildning borde vara öppen för alla, så vi ger högkvalitativ universitetsutbildning till alla som vill inse sina ambitioner och uppfylla sina möjligheter.

Även om det inte finns några krav på behörighet, finns det några färdigheter som du behöver lyckas. Om du inte är helt redo för OU-studie kan vi leda dig till resurser som förbereder dig, varav många är gratis.

Färdigheter för karriärutveckling

Arbetsgivarna värdesätter högt kritiskt tänkande, analys och kommunikationsförmåga som förvärvas genom att studera humaniora. Du kommer att skärpa dina IT-, skriv- och självständiga tänkande färdigheter; och utveckla förmågan att assimilera och utvärdera relevant information vid konstruktion av ett argument. Dessa är viktiga färdigheter i komplexa organisationer, mycket eftertraktade i världen bortom studier - oavsett om du redan arbetar, volontärarbete eller byter karriär.

Karriär relevans

Studie av humaniora kräver en förståelse av mänsklig verksamhet i olika kulturella miljöer och i väldigt olika historiska omständigheter. Bredden i studien och utbud av kulturella texter och objekt analyseras i kombination med utbildning i klart tänkande och kommunikation, gör denna grad kursen relevant för en mängd olika yrken, inklusive:

 • offentlig förvaltning, kommuner, statsförvaltningen, konstinstitutioner, och sociala tjänster
 • reklam, journalistik, förlagsverksamhet, kreativa näringar och PR
 • utbildning
 • juridiskt arbete
 • affärer, bank och detaljhandel
 • personalavdelning
 • välgörenhetsorganisationer och kampanjarbete.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University

Senast uppdaterad January 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Varaktighet
3 - 16 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan