Ba (heders) i klassiska studier

The Open University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ba (heders) i klassiska studier

The Open University

De antika grekiska och romerska världarna har gett oss ett arv av utomordentlig rikedom och mångfald. Denna tillgängliga och givande kurs utforskar klassisk litteratur, historia, kultur, filosofi, konst och arkeologi genom viktiga platser och perioder - inklusive Pompeji, Romerska Storbritannien, Klassisk Aten och Republikansk och Imperial Rom - med alternativ att studera antikens grekiska och latinska.

Viktiga funktioner i kursen

 • Utforska teman som klassisk myt och romersk imperialism genom primära källor och vetenskaplig kritik
 • Få värdefulla perspektiv på ursprunget och utvecklingen av antika grekiska och romerska samhällen och deras kulturella arv
 • Ha möjlighet att utveckla ett projekt baserat på självständig studie
 • Utveckla färdigheter i kritisk resonemang, forskning, analys, tolkning och kommunikation - alla mycket värda på arbetsplatsen

Kursinnehåll

Denna grad har tre steg, vardera omfattar 120 högskolepoäng.

 • Du börjar steg 1 med en bred introduktion till konst och humaniora följt av upp till två moduler valt från en rad olika ämnen.
 • Därefter har du i steg 2 möjlighet att kombinera din studie av den klassiska världen med en modul i antingen filosofi, litteratur eller historia.
 • Slutligen slutar du i steg 3 med ytterligare två moduler - den första utforskar klassisk mytologi, och den andra undersöker utvecklingen, underhållet och kulturen i den imperialistiska romerska världen.

Ingångskrav

Det finns inga formella förkunskapskrav för att studera denna kvalifikation.

Den här klassiska studieringen kommer att utveckla din förståelse för mänskliga aktiviteter i olika kulturella miljöer och historiska sammanhang och utrusta dig med en anpassningsbar uppsättning färdigheter som värderas av arbetsgivare. Sammanfattningsvis är det kompetens för analys, kritik och kommunikation - du kommer att skärpa din IT såväl som ditt skrivande och självständigt tänkande och lär dig att assimilera och utvärdera relevant information när du bygger ett argument. Dessa är viktiga färdigheter som är mycket eftersökta i världen bortom studier - oavsett om du redan arbetar, volontärarbete eller byter karriär.

Färdigheter för karriärutveckling

Den här klassiska studieringen kommer att utveckla din förståelse för mänskliga aktiviteter i olika kulturella miljöer och historiska sammanhang och utrusta dig med en anpassningsbar uppsättning färdigheter som värderas av arbetsgivare. Sammanfattningsvis är det kompetens för analys, kritik och kommunikation - du kommer att skärpa din IT, skriva och självständigt tänkande och lära dig att assimilera och utvärdera relevant information när du bygger ett argument. Dessa är viktiga färdigheter i komplexa organisationer, och är eftersträvade i världen bortom studier - oavsett om du redan arbetar, volontärarbete eller byter karriär.

Karriär relevans

Studera konst och humaniora kan ge inträde till ett stort antal yrken som leder i ett antal karriärriktningar, bland annat:

 • offentlig förvaltning, kommuner, statsförvaltningen, konstinstitutioner, och sociala tjänster
 • reklam, journalistik, förlagsverksamhet, kreativa näringar och PR
 • utbildning
 • juridiskt arbete
 • affärer, bank och detaljhandel
 • personalavdelning
 • välgörenhetsorganisationer och kampanjarbete.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
The Open University

Senast uppdaterad January 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 - 16 år
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - Milton Keynes, England
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - Milton Keynes, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan