4 Online Deltid Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Schweiz for 2024

Online Deltid Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Schweiz for 2024Filter
    • Online

    Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Bachelor of Science in Business Den kombinerar teknik och affärer för att ge studenterna förmågan att analysera, utveckla och hantera affärsinformationssystem. Programmet är uppbyggt kring praktiska projekt som leds av fakulteten med årtionden av erfarenhet inom affärs- och IT-branschen. En kandidatexamen kommer att göra det möjligt för dig att gå in på informationsteknologi, affärs- och ledningsområden, maximera dina kunskaper och färdigheter för att förbereda dig för att lyckas och förbli konkurrenskraftig inom de ständigt föränderliga affärsområdena.

    • Geneva, Schweiz
    • Online

    Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online kandidatexamen (BSc) of International Management är en 3 År BSc-examen. Bachelor of International Management levereras av Swiss School of Business and Management (SSBM Genève). Detta unika online-kandidatprogram är utformat för att ge dig flexibilitet genom att studera online via SSBM Genèves toppmoderna online-inlärningsteknik.

    • Geneva, Schweiz
    • Online

    Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår kandidatexamen i informationsteknologi är byggd kring praktiska projekt som leds av fakulteten med årtionden av erfarenhet inom IT-branschen. Kandidatexamen kommer att göra det möjligt för dig att gå in i informationsteknologi, affärs- och ledningsområden, maximera dina kunskaper och färdigheter för att förbereda dig för att lyckas och förbli konkurrenskraftig inom det ständigt föränderliga IT-området.

    • Switzerland Online, Schweiz

    Deltid

    9 terminer

    Distansutbildning

    Tysk

    Kursen ger en väl underbyggd vetenskaplig grundutbildning i psykologins grunder samt dess discipliner och tillämpningar. Studenterna skaffar sig mångsidig kunskap inom statistik, experimentella metoder och diagnostik. Du kommer att lära dig och träna på intervjuer, rådgivning och intervention. Slutsatsen är en vetenskaplig kandidatuppsats.