Filter
BSc
Tempo: Alla

Jämför 101 Kandidatexamina i naturvetenskap Nätbaserad

En kandidatexamen i naturvetenskap får man när man har genomfört en utbildning på ett valfritt område. Om den tas på nätet kan en BSc slutföras när och var studenten själv vill, men det tar i allmänhet upp till fyra år.

Vad är en nätbaserad BSc? Det finns många olika sätt att ta denna examen på. Alternativ kan innefatta labbrelaterade vetenskaper, såsom biologi och kemi, eller ämnen som fokuserar mer på det mänskliga, såsom psykologi, personalhantering, rådgivning eller straffrätt. De som studerar företagsekonomi och IT kan också välja att ta en BSc. Efter examen kan man söka arbete inom sitt område eller fortsätta sin högskoleutbildning.

Det finns en rad olika fördelar med att studera på internet. Studenterna måste arbeta ensamma större delen av tiden, vilket lär dem att organisera sin egen tid effektivt. De som har en examen från ett onlineprogram kan uppleva att de på bättre sätt kan hantera en full arbetsbelastning än de som gått samma kurser på campus.

Kostnader för att täcka undervisning, böcker och avgifter varierar beroende på vilken skola man väljer. Priset på en nätbaserad utbildning kan vara mindre när man tänker på det faktum att man varken behöver flytta eller pendla. Alla potentiella studenter uppmanas att undersöka alla kostnader innan de ansöker.

Med en kandidatexamen kan man uppleva att man är väldigt eftertraktad på olika arbetsplatser. Potentiella karriärer kan erbjuda positioner inom ledning, forskning, rådgivning eller datorprogrammering. Vissa kan välja att starta eget. I allmänhet kan man med denna typ av examen tjäna mer än om man bara har en gymnasieexamen. Dessutom kan den vara till hjälp när man vill avancera i karriären.

Att studera på internet kan vara ett spännande sätt att uppnå sina utbildningsmål. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

 

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Edhec Online

BSc Online, EDHEC: s online-kandidatexamen i Management and Commerce, gör det möjligt för unga yrkesverksamma att påskynda sin karriärutveckling och stödja den digitala o ... [+]

BSc-program på internet 2019/2020.

BSc Online, EDHEC: s online-kandidatexamen i Management and Commerce, gör det möjligt för unga yrkesverksamma att påskynda sin karriärutveckling och stödja den digitala omvandlingen av företag genom högkvalitativ distansutbildning.

Med EDHEC: s akademiska kompetens och ett personligt supportsystem är BSc Online, EDHECs online-kandidatexamen i Management and Commerce en unik lärandeupplevelse som kombinerar effektivitet och innovation för att betjäna din verksamhet. framgång.

Du önskar?

Lär din framtida verksamhet på ett avstånd och i din egen takt medan du fortsätter din nuvarande verksamhetVar effektivare i ditt jobb, utvecklas i din position eller studsa på en ny professionell utmaning... [-]
Frankrike Île-de-France
November 2019
Franska
Heltid
1 år
Internet
Läs mer på svenska
Arden University

Om du är intresserad av att utforska det breda området för datoranvändning och dess relevans för näringslivet, leta inte längre. ... [+]

Om du är intresserad av att utforska det breda området för datoranvändning och dess relevans för näringslivet, leta inte längre. Teknik utvecklas i snabb takt, och denna kurs hjälper dig att hålla dig uppdaterad med nya trender. Var och en av de 17 modulerna kommer att utforska principerna för datoranvändning och hur dessa fungerar i mobilt sammanhang.

Kurskrav

Ett högskoleexamen eller motsvarande kvalifikationer i två ämnen på GCE A-nivå plus passerar i betyg C eller högre i tre ämnen på GCSE-nivå. Om du inte är engelskspråkig talare måste du tillhandahålla ett bevis på engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6.0 eller högre.

avgifter

13 500 £ (Storbritannien... [-]

Storbritannien Coventry
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Kentucky Wesleyan College

Bachelor of Science i psykologi online grad slutförandet programmet ger eleverna kunskap om mänskligt beteende som är ovärderlig i alla karriärer. Eleverna lär sig om asp ... [+]

Handla om

Bachelor of Science i psykologi online grad slutförandet programmet ger eleverna kunskap om mänskligt beteende som är ovärderlig i alla karriärer. Eleverna lär sig om aspekter av sig själv och andra som personlighet, uppfattning, känslor, motivation, tankeprocesser, barnutveckling och psykiska störningar. En kandidatexamen i psykologi är en bra förberedelse för karriär inom områden som näringsliv, lag och socialt arbete. Psykologiviten ger också eleverna en utmärkt bakgrund för att söka till gymnasiet och slutligen bli en praktiserande psykolog.

Psykologi Online GradskartaI. Allmän utbildning [-]
Amerikas förenta stater Owensboro
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
University of Management and Technology

BSHS kräver komplettering av totalt 120 studiepoäng undervisning, varav 60 är på övernivå (junior och seniorår). Studenter måste ha fullgjort minst 60 studiepoäng på högs ... [+]

Handla om

BSHS kräver komplettering av totalt 120 studiepoäng undervisning, varav 60 är på övernivå (junior och seniorår). Studenter måste ha fullgjort minst 60 studiepoäng på högskolestudier på lägre nivå (nyårs- och senare år). Inom de 120 högskolepoäng som krävs måste en student också slutföra minst 30 högskolepoäng i allmän utbildning för att få en BSHS-examen.

BSHS programmål

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Applicera kunskap i hemlandsäkerhet till specialiserade områden som berörsUtvärdera vikten av kommunikation, samordning och samarbete i olika konkurrerande organApplicera expertis i olika internationella och inhemska terroristorganis... [-]
Amerikas förenta stater Arlington
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
Bryan University

Har du redan slutfört en associerad program men vill ha mer djupgående utbildning? I så fall är Bryan University Business Administration Bachelor of Science examen perfek ... [+]

Har du redan slutfört en associerad program men vill ha mer djupgående utbildning? I så fall är Bryan University Business Administration Bachelor of Science examen perfekt för dig.

Examensprogrammet för företagsledning går långt utöver administrativt stöd. Det kommer att täcka effektiva lednings- och affärsprinciper, samt vägleda dig genom de ekonomiska, tekniska och teoretiska sidorna av verksamheten.

Bryans examen Business Administration Bachelor of Science erbjuds online så att du kan slutföra programmet när det passar dig.

Bachelor of Science in Business Administration-programmet har utformats för att ge avancerade utbildningsmöjligheter för studenter som har avslutat en Associate's-program vid en ackrediterad post-sekundär institution.... [-]

Amerikas förenta stater Tempe
Öppen antagning
Engelska
Deltid
140 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Johnson & Wales University

Johnson ... [+]

Handla om

Vi vet gästfrihet.

Johnson

Utformad för nuvarande gästfrihetspersonal, tar detta program en djupgående titt på gästfrihetsbranschen, samtidigt som du lär dig de ledarförmågor du behöver för att fördjupa din karriär inom logi, mat och dryck, turism och evenemangsplanering.

Vi har byggt ett nätverk av branschförbindelser som sträcker sig över hela världen. Framstående gästfrihetsföretag, inklusive Marriott, Compass Group och Darden (för att bara nämna några), letar efter JWU-kandidater, eftersom de vet att de är väl förberedda för framgång.

Denna 100% online gästfrihet grad programmet är utformat för upptagen gästfrihet proffs som du.... [-]

Amerikas förenta stater Providence
Kontakt Skolan
Engelska
4 år
Internet
Läs mer på svenska
University of Illinois Springfield

I dagens globala ekonomi behöver de flesta stora utmaningar som organisationerna står inför, kräva beräkningslösningar, från att expandera marknader utomlands för att ge ... [+]

Handla om

I dagens globala ekonomi behöver de flesta stora utmaningar som organisationerna står inför, kräva beräkningslösningar, från att expandera marknader utomlands för att ge tillgång till utbildning på landsbygden. De mest eftertraktade företagsledarna kommer att vara de som har behärskat både affärsverksamheten och uppnått en hög kompetens inom informationsteknologi. Online-kurser utvecklas och lärs av samma fakultetsmedlemmar som undervisar de traditionella kurserna i klassen, vilket garanterar kvaliteten på online-kurser är lika bra som eller bättre än den traditionella instruktionen i klass.

I kandidatexamen kommer du att lära dig grundläggande principer för datorhårdvara och mjukvarusystem och hur man applicerar dem på operativt beslutsfattande. En koncentration i vårdinformatik finns tillgänglig.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Key West University

Bachelor of Science in Economics gradprogrammet är utformat för att förbereda studenter för karriärer i näringsliv, regering eller offentlig politik. Programmet ger också ... [+]

Programmål

Bachelor of Science in Economics gradprogrammet är utformat för att förbereda studenter för karriärer i näringsliv, regering eller offentlig politik. Programmet ger också eleverna den grund som krävs för att genomföra forskarutbildning inom ekonomi.

Programöversikt

Under hela kandidatexamen ska studenter utveckla en förståelse för hur människor, institutioner och nationer skapar och hanterar knappa resurser, gör val genom att jämföra kostnader och fördelar och handla målmedvetet om dessa val. Studenter i detta program kommer att ha möjlighet att tillämpa ekonomi och ekonometri på analys av aktuella problem och policyalternativ.

Praktikmöjligheter... [-]
Amerikas förenta stater Jacksonville
Februari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska
University of Essex Online

Flytta dig närmare den drömrollen och förbättra dina karriärmöjligheter med detta fängslande och inspirerande onlineprogram. Blanda psykologins och verksamhetsområdena, d ... [+]

BSc (Hons) Business Psychology

Ta en djupgående titt på den fascinerande världen av företagspsykologi med detta grundutbildningsprogram *. Fokusera på verkliga situationer får du en förståelse för de psykologiska beteenden hos människor i näringsliv eller organisationssammanhang. Denna kurs ger dig möjlighet att fördjupa sig i en rad unika och intressanta ämnen, inklusive psykologisk utveckling genom livslängd, ledarskap och ledande lag, samt individuella skillnader, känslor och beteenden.

Du kommer att lära dig att tillämpa kunskap om människans sinne och beteende för att undersöka grundläggande affärsfunktioner, samt att anta centrala psykologiska teorier för att förstå organisatorisk förändring, effektivt ledarskap, rekrytering och urval samt beslutsfattande inom företag. Våra kurser involverar en rad tekniska kompetenser som kan tillämpas omedelbart till den verkliga världen, vilket gör dig till en fördel för varje lag eller arbetsgivare.... [-]

Storbritannien UK Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
48 månader
Internet
Läs mer på svenska
Florida Christian University

Studerande från kandidatexamen i företagsekonomi har möjlighet att hitta ett brett och varierat arbetsområde, från ministrar till yrkesverksamma och från lokala byråer i ... [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi - 126 hp

Studerande från kandidatexamen i företagsekonomi har möjlighet att hitta ett brett och varierat arbetsområde, från ministrar till yrkesverksamma och från lokala byråer i form av bildande till internationella organisationer. Detta program fokuserar på att bygga viktiga affärsfärdigheter samtidigt som man integrerar en företagsvärldsöversikt.

CurriculumAllmän utbildningskurser: 30 högskolepoängBI1101 Introduktion till bibelstudienCH3013 Kommunikation och mänsklig utvecklingCM2101 Sammansättning IED1109 StudiemetoderMA4405 Introduktion till statistikPS1304 Allmän psykologiPS4101 Introduktion till socialpsykologiSC2102 Filosofisk tänkandeSC3204 Biologisk VetenskapTH3406 antropologiCore Curriculum Kurser: 54 högskolepoängAD1415 Introduktion till företagAD1501 AdministrationsteoriAD1507 Non-Profit AdministrationAD2210 Marknadsföring IAD3304 Marknadsföring IIAD3305 Principer för övervakningAD3307 FolkhanteringAD3308 Introduktion till personalAD3309 OrganisationsbeteendeAD3310 ServicemarknadsföringAD4402 stresshanteringAD4511 volontärresurserAD4512 ReklamunderlagCH4024 Övertalning, MotivationCH4025 Coaching på jobbetCM3105 verbala uttryckEC4320 Ekonomisk teoriEC4520 GlobaliseringMindre i Företagsekonomi - 24 hpAC3301 DatorredovisningAD2505 E-BusinessAD3403 affärsrättAD3503 OrganisationshanteringAD4513 Integrativ Team BuildingEC4101 Introduktion till ekonomiMA4103 FöretagsmatematikSC2202 Studie av mannen och hans kulturMindre inom fordonsindustrin - 24 hpAD2304 Introduktion till affärsverksamhetAD2307 Operations ManagementAD2309 Automotive Digital marknadsföring och teknikAD3028 Dealership Business New ModelAD3031 Fordonsrelaterad kommersiell relationAD3047 Automotive Sales Concepts and ApplicationsAM0001 Management School Automotive IAM0002 Management School Automotive IIValfria ämnen (6) - 18 hpmål... [-]
Amerikas förenta stater Orlando
Öppen antagning
Portuguese (Brazil),Spansk
Heltid
3 - 4 år
Internet
Läs mer på svenska
California Southern University

Oavsett om du är intresserad av brottsbekämpning, privat utredning, juridiska och korrectionella system, eller rättsmedicin och brottsplatsundersökning-bland många andra ... [+]

Du är inte skyldig att skicka in ett TOEFL examensresultat för att kunna ansöka om och bli antagen till universitetet.

Översikt

Oavsett om du är intresserad av brottsbekämpning, privat utredning, juridiska och korrectionella system, eller rättsmedicin och brottsplatsundersökning-bland många andra odlings- och teknikdrivna områden, erbjuder CalSoutherns straffrättsliga examen en bred och aktuell relevant läroplan. Du kombinerar grundläggande kurser som juridiska förfaranden och straffrättsliga frågor med specialiserade och spännande ämnen som digital brottslighet, rättsmedicinsk psykologi, terrorismsvar, missbruk och brottsling mot brottslingar bland många andra spännande ämnen.... [-]

Amerikas förenta stater Costa Mesa
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 6 år
Internet
Läs mer på svenska
Mercy College

Skydda vår nationella infrastruktur från terrorism och andra kriminella hot. . . Lär dig vad du behöver för att lyckas i ett expanderande och dynamiskt fält som spelar en ... [+]

Mercy College s kandidatexamen i Corporate and Homeland Security Management är en 4-årig examen som erbjuds genom Business School. Det är den första grundutbildningen i sitt slag som är utformad för att ge en omfattande bakgrund för studenter intresserade av att bedriva professionell ledarskap i den privata eller offentliga sektorn där affärs- och säkerhetsfärdigheter sameksisterar.

BS-graden i Corporate and Homeland Security Management ger studenterna en avancerad examen: en som talar för den växande och dynamiska rollen som säkerhet nu spelar i praktiskt taget alla företag och regeringskarriärer.

Snabbfakta om företag och hemlandssäkerhetKursen fokuserar på National Incident Management System (NIMS)Inriktning på lagbyggnad inom en dynamisk miljöPraktikplatser med byråer som säkrar landetFå en tvärvetenskaplig examen genom att ta kurser i affärs- och säkerhetskonceptProgramutfall... [-]
Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online
September 2019
Engelska
Heltid
4 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Programmet är utformat för att ge grundläggande färdigheter för kontinuerligt lärande och anpassa sig till den snabbt föränderliga IT-miljö. Programmet omfattar även kom ... [+]

Programmet är utformat för att ge grundläggande färdigheter för kontinuerligt lärande och anpassa sig till den snabbt föränderliga IT-miljö. Programmet omfattar även kompetensbaserad och praktisk utbildningsmoduler för att öka förvärvade affärskompetens. Delar av läroplanen är uppbyggda kring högt värderade certifieringar. Studenterna kommer också öka sin IT-kompetens med de sociala, verbala och interkulturella affärskompetens efterfrågas av dagens arbetsmiljöer.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Computer Information Technology?

Denna stora är utformad för studenter som är intresserade av att inleda en ny karriär eller att avancera en nuvarande inom informationsteknik. Programmet ger studenterna praktisk erfarenhet i den senaste tekniken, kunskaper och färdigheter mot gemensamma IT-certifieringar, och kommunikation och affärsmannaskap som krävs för avancemang.... [-]

Amerikas förenta stater Flagstaff
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Internet
Läs mer på svenska
Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris

Programmet för internationella relationer och diplomatikutbildning ger studenterna den kompetens som de behöver för att driva ett liv i regeringen, affärer. ... [+]

Civilingenjörsexamen i internationella relationer och diplomati

Politiska och ekonomiska problem övergår idag över gränserna. Schiller International University internationella relationer och diplomati program utrusta eleverna med den expertis som de behöver för att driva ett liv i regeringen, affärer och journalistik samt internationella organisationer och advokatbyråer eller fortsätta kandidatexamen i statsvetenskap och internationella relationer.

Schiller International University studenter initierar initialt kurser i liberal konst för att ge dem en grundlig grund i historia, ekonomi, statsvetenskap och internationella relationer.

Under de sista två årens studier fortsätter studenterna att använda sina analytiska färdigheter till fallstudier, debatter och besök på plats.... [-]

Amerikas förenta stater Tampa Frankrike Paris
Öppen antagning
Engelska
Heltid
36 - 40 månader
Internet
Läs mer på svenska
IUBH Fernstudium

Hur kan interaktionen mellan människor och maskiner utformas och implementeras? Och med vilka system kan vi skapa, bearbeta, lagra och distribuera digitala medier? Det hä ... [+]

Bachelor Media Informatics

Hur kan interaktionen mellan människor och maskiner utformas och implementeras? Och med vilka system kan vi skapa, bearbeta, lagra och distribuera digitala medier? Det här är de frågor du behandlar inom Media Informatics Distance Learning. Målet med kandidatexamen är att träna dig inom datavetenskapsområdet, som är relevant för utformningen och genomförandet av interaktiva applikationer, appar och digitala medieerbjudanden. Oavsett om du inte har någon erfarenhet inom medieinformatik eller om du vill utvidga dina redan existerande tekniska och metodiska kompetenser inom datavetenskap, digitala medier och mediasystem: Efter examen kommer du att kunna vara säker på att beakta IT och applikationsutveckling.... [-]

Tyskland Bad Honnef
Öppen antagning
Tysk
Heltid
Deltid
36 - 72 månader
Internet
Läs mer på svenska