BSc-examen nätbaserade

Jämför 118 Kandidatexamina i naturvetenskap Nätbaserad

Master

En kandidatexamen i naturvetenskap får man när man har genomfört en utbildning på ett valfritt område. Om den tas på nätet kan en BSc slutföras när och var studenten själv vill, men det tar i allmänhet upp till fyra år.

Vad är en nätbaserad BSc? Det finns många olika sätt att ta denna examen på. Alternativ kan innefatta labbrelaterade vetenskaper, såsom biologi och kemi, eller ämnen som fokuserar mer på det mänskliga, såsom psykologi, personalhantering, rådgivning eller straffrätt. De som studerar företagsekonomi och IT kan också välja att ta en BSc. Efter examen kan man söka arbete inom sitt område eller fortsätta sin högskoleutbildning.

Det finns en rad olika fördelar med att studera på internet. Studenterna måste arbeta ensamma större delen av tiden, vilket lär dem att organisera sin egen tid effektivt. De som har en examen från ett onlineprogram kan uppleva att de på bättre sätt kan hantera en full arbetsbelastning än de som gått samma kurser på campus.

Kostnader för att täcka undervisning, böcker och avgifter varierar beroende på vilken skola man väljer. Priset på en nätbaserad utbildning kan vara mindre när man tänker på det faktum att man varken behöver flytta eller pendla. Alla potentiella studenter uppmanas att undersöka alla kostnader innan de ansöker.

Med en kandidatexamen kan man uppleva att man är väldigt eftertraktad på olika arbetsplatser. Potentiella karriärer kan erbjuda positioner inom ledning, forskning, rådgivning eller datorprogrammering. Vissa kan välja att starta eget. I allmänhet kan man med denna typ av examen tjäna mer än om man bara har en gymnasieexamen. Dessutom kan den vara till hjälp när man vill avancera i karriären.

Att studera på internet kan vara ett spännande sätt att uppnå sina utbildningsmål. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

 

Läs Mer

Kandidatexamen i företagsekonomi

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 Amerikas förenta stater Owensboro

Bachelor of Science i företagsekonomi förbereder studenter för yrkeskarriärer i företagsekonomi och / eller forskarutbildning. Denna förberedelse innefattar en läroplan som betonar analys och kommunikation, teori och praktik, som formas av det globala näringslivets behov. Etik och värderingar framhävs i läroplanen, samt teknisk effektivitet och ansvarighet. [+]

Handla om

Bachelor of Science i företagsekonomi förbereder studenter för yrkeskarriärer i företagsekonomi och / eller forskarutbildning. Denna förberedelse innefattar en läroplan som betonar analys och kommunikation, teori och praktik, som formas av det globala näringslivets behov. Etik och värderingar framhävs i läroplanen, samt teknisk effektivitet och ansvarighet.

Kentucky Wesleyan College har fått specialiserad ackreditering för sina affärsprogram genom International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE), beläget vid 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Affärsprogrammen i följande grader ackrediteras av IACBE: Kandidatexamen och kandidatexamen i redovisning och företagsekonomi.... [-]


Bsc (hons) psykologi (bps)

Arden University
Online Heltid Deltid 3 - 6 år April 2019 Storbritannien Coventry + 1 fler

Psykologi är en fascinerande vetenskap. Varför beter sig människor på det sätt de gör? Hur fungerar våra sinnen? De viktigaste kunskapsområdena inom psykologi kommer alla att omfattas av denna kurs: Forskningsmetoder, biologisk psykologi, kognitiv psykologi, individuella skillnader, utvecklingspsykologi och socialpsykologi. [+]

Psykologi är en fascinerande vetenskap. Varför beter sig människor på det sätt de gör? Hur fungerar våra sinnen? De viktigaste kunskapsområdena inom psykologi kommer alla att omfattas av denna kurs: Forskningsmetoder, biologisk psykologi, kognitiv psykologi, individuella skillnader, utvecklingspsykologi och socialpsykologi. Du kommer också att få kännedom om historien om psykologisk teori.

Kurskrav

Högskoleexamen eller motsvarande kvalifikationer i två ämnen på GCE En nivå plus passerar i betyg C eller högre i tre ämnen på GCSE-nivå. Om du inte är engelskspråkig talare måste du ge oss ett bevis på engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6.0 eller högre.

[-]

Kandidatexamen i Hospitality Management

Johnson & Wales University
Online 4 år March 2019 Amerikas förenta stater Providence

Johnson [+]

Handla om

Vi vet gästfrihet.

Johnson

Utformad för nuvarande gästfrihetspersonal, tar detta program en djupgående titt på gästfrihetsbranschen, samtidigt som du lär dig de ledarförmågor du behöver för att fördjupa din karriär inom logi, mat och dryck, turism och evenemangsplanering.

Vi har byggt ett nätverk av branschförbindelser som sträcker sig över hela världen. Framstående gästfrihetsföretag, inklusive Marriott, Compass Group och Darden (för att bara nämna några), letar efter JWU-kandidater, eftersom de vet att de är väl förberedda för framgång.

Denna 100% online gästfrihet grad programmet är utformat för upptagen gästfrihet proffs som du.... [-]


Kandidatexamen i brottmål

University of Management and Technology
Online September 2019 Amerikas förenta stater Arlington

BSCJ kräver en framgångsrik slutförande av totalt 120 studiepoäng, varav 60 är på övernivå (junior och seniorår). Studenter måste ha fullgjort minst 60 semestertimmar av högskolestudier på lägre nivå (nyårs- och efteråriga år). [+]

Handla om

BSCJ kräver en framgångsrik slutförande av totalt 120 studiepoäng, varav 60 är på övernivå (junior och seniorår). Studenter måste ha fullgjort minst 60 semestertimmar av högskolestudier på lägre nivå (nyårs- och efteråriga år).

En student måste slutföra minst 30 kredit timmar i allmän utbildning, varav sex måste vara i psykologi och / eller sociologi. En elev måste också slutföra 30 kredit timmar av kriminalkriminalitet kriminalitet. Återstående kredittimmar består av huvudkurs (om tillämpligt) och / eller valbara kurser.

BSCJ-programmet innehåller en valfri hemlandssäkerhet som fokuserar på de viktigaste ämnena som är väsentliga för hemlandssäkerhetspersonal. Studenter som önskar den här majoren måste specifikt ansöka om denna huvudroll vid inskrivning och ta de fem ytterligare kurser som anges nedan.... [-]


Online BS i Management Information Systems

University of Illinois Springfield
Online Heltid Deltid June 2019 Amerikas förenta stater USA Online

I dagens globala ekonomi behöver de flesta stora utmaningar som organisationerna står inför, kräva beräkningslösningar, från att expandera marknader utomlands för att ge tillgång till utbildning på landsbygden. De mest eftertraktade företagsledarna kommer att vara de som har behärskat både affärsverksamheten och uppnått en hög kompetens inom informationsteknologi. Online-kurser utvecklas och lärs av samma fakultetsmedlemmar som undervisar de traditionella kurserna i klassen, vilket garanterar kvaliteten på online-kurser är lika bra som eller bättre än den traditionella instruktionen i klass. [+]

Handla om

I dagens globala ekonomi behöver de flesta stora utmaningar som organisationerna står inför, kräva beräkningslösningar, från att expandera marknader utomlands för att ge tillgång till utbildning på landsbygden. De mest eftertraktade företagsledarna kommer att vara de som har behärskat både affärsverksamheten och uppnått en hög kompetens inom informationsteknologi. Online-kurser utvecklas och lärs av samma fakultetsmedlemmar som undervisar de traditionella kurserna i klassen, vilket garanterar kvaliteten på online-kurser är lika bra som eller bättre än den traditionella instruktionen i klass.

I kandidatexamen kommer du att lära dig grundläggande principer för datorhårdvara och mjukvarusystem och hur man applicerar dem på operativt beslutsfattande. En koncentration i vårdinformatik finns tillgänglig.... [-]


Kandidatexamen i Management Information Systems

California Intercontinental University
Online 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Irvine

Programmet Bachelor of Science i Management Information Systems (BS MIS) är utformat för att ge eleverna kunskaper och färdigheter för att tillämpa affärsprinciper och förvaltningspraxis med specialisering i managementinformationssystem. Studenter som arbetar med denna specialisering kommer att lära sig om mönster och företagsutveckling och applikationer, ledarskap för tekniska organisationer och beslutsfattande. [+]

Översikt

Programmet Bachelor of Science i Management Information Systems (BS MIS) är utformat för att ge eleverna kunskaper och färdigheter för att tillämpa affärsprinciper och förvaltningspraxis med specialisering i managementinformationssystem. Studenter som arbetar med denna specialisering kommer att lära sig om mönster och företagsutveckling och applikationer, ledarskap för tekniska organisationer och beslutsfattande.

Programkompetens och lärande mål

Efter framgångsrikt genomförande av detta program kommer studenterna att kunna:

Demonstrera effektiva muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga.Demonstrera grundläggande färdigheter i programmering, databaser, operativsystem och nätverk.Bestäm lämpliga metoder, verktyg och tekniker för applikationerna i organisationsinställningar.Applicera programvaruhantering för att testa produktkvaliteten.Demonstrera färdigheterna att designa och utveckla applikationer med relationella databaser, .Net-utveckling och webbprogrammerings- och utvecklingsverktyg.Demonstrera effektiva färdigheter i mönster och företagsutveckling och applikationer med hjälp av a) Relationsdatabaser, b) Active Server Pages och c) Webprogrammerings- och utvecklingsverktyg.Visa känslighet för professionellt och etiskt ansvar och respekt för mångfald.Demonstrera de kunskaper som krävs för tekniska organisationer.Identifiera information och system som behövs för beslutsfattande i en organisationsinställning.Betoning KurserIST 433 Advanced Database ManagementIST 435 Informationssystem ProjektledningIST 439 Enterprise Resource ManagementIST 446 Advanced Internet Security and ThreatsIST 450 projektledningKursplan... [-]

BSc i tillämpad förvaltning

Grand Canyon University
Online Heltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Grand Canyon University s kandidatexamen i Applied Management program betonar organisatoriskt beteende, företagsledning, tjänste ledarskap, marknadsföring koncept, ledande bokföring och effektiv muntlig och skriftlig företagskommunikation som krävs av företagsledare. [+]

Grand Canyon University s kandidatexamen i Applied Management program betonar organisatoriskt beteende, företagsledning, tjänste ledarskap, marknadsföring koncept, ledande bokföring och effektiv muntlig och skriftlig företagskommunikation som krävs av företagsledare.

Programmet behandlar tre domäner:

Affärsverksamhet och miljöer:

Lär dig att mäta det ekonomiska resultatet genom att utvärdera finansiella rapporter, bestämma hur du formulerar marknadsstrategier via marknadsföring och konsumentdata, upptäck effekten av projektledningens livscykel

Kritisk analys och problemlösning:

Analysera och jämföra metoder för forskning, utveckla datainsamlingsplaner, lösa verkliga affärsproblem genom att använda tekniska framsteg, bli en aktiv lagmedlem och byta agent... [-]


Bachelor of Science i Cybersecurity

American National University
Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Cyberattacker utövas över hela världen - oavsett om det är ett företag, myndighet eller kommunikationssystem. Från internetbank till elektronisk handel till transportverksamheten beror vår värld alltmer på en cyber-infrastruktur. Hantering av dessa olika program och kontroller system mot skadliga användare har blivit en nationell prioritering. [+]

Cyberattacker utövas över hela världen - oavsett om det är ett företag, myndighet eller kommunikationssystem. Från internetbank till elektronisk handel till transportverksamheten beror vår värld alltmer på en cyber-infrastruktur. Hantering av dessa olika program och kontroller system mot skadliga användare har blivit en nationell prioritering.

Efterfrågan på cybersecurity-proffs har aldrig varit större. US Department of Labor projektar en 22% tillväxt inom nätverkssäkerhetsrelaterade karriärer fram till 2020. Var beredd att möta detta kritiska behov och säkra din IT-karriär med en kandidatexamen i cybersäkerhet från American National University .

Med en kandidatexamen i cybersäkerhet kommer du att vara beredd att konkurrera på postnivån positioner som: nätverkssäkerhet specialist, digital forensics och incident svar specialist eller sårbarhetsanalytiker.... [-]


Kandidatexamen i ekonomi

Key West University
Online November 2019 Amerikas förenta stater Jacksonville

Bachelor of Science in Economics gradprogrammet är utformat för att förbereda studenter för karriärer i näringsliv, regering eller offentlig politik. Programmet ger också eleverna den grund som krävs för att genomföra forskarutbildning inom ekonomi. [+]

Programmål

Bachelor of Science in Economics gradprogrammet är utformat för att förbereda studenter för karriärer i näringsliv, regering eller offentlig politik. Programmet ger också eleverna den grund som krävs för att genomföra forskarutbildning inom ekonomi.

Programöversikt

Under hela kandidatexamen ska studenter utveckla en förståelse för hur människor, institutioner och nationer skapar och hanterar knappa resurser, gör val genom att jämföra kostnader och fördelar och handla målmedvetet om dessa val. Studenter i detta program kommer att ha möjlighet att tillämpa ekonomi och ekonometri på analys av aktuella problem och policyalternativ.

Praktikmöjligheter... [-]

Kandidatexamen i företagsekonomi - Sportledning

Mercy College
Online Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York Yorktown Heights USA Online + 4 fler

Delta i ett vinnande lag med en BS i Sport Management Få en verklig erfarenhet och förbered dig för en framgångsrik karriär i en spännande, växande bransch som uppgår till 220 miljoner dollar per år. [+]

Sportbranschen har upplevt dynamisk tillväxt och är för närvarande erkänd som ett företag med en storlek på 220 miljarder dollar. Enligt Sports Business Journal är inkomsterna för sportföretag större än de kombinerade intäkterna för landets bil- och filmindustrier. Målet med Mercy College Sports Management Specialization är att använda sportens stora och populära verksamhet som ett verktyg för att inspirera akademisk kompetens och karriärutveckling.

Erforderlig praktikplats (och valfri andra praktikplats) kommer att erbjuda fälteupplevelse utöver anställningstillfällen.

Företagsekonomi: Sports Management Fast FactsPraktisk sportledning, marknadsföring och erfarenhet av verksamhetenReal-live Sports Management projektCampus Sports OperationsLokal sportsändningGästhögtalare från Major LeaguesMöjlighet att ansluta sig till Mercys "Team Blue" idrottsförvaltningsorganisationProgramutfall... [-]

Kandidatexamen (fysik)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Heltid Deltid 3 år February 2019 Australien Australia Online + 1 fler

Vill du lära dig mer om universum? Fysik avslöjar de naturliga lagarna på jobbet i vår vardag och i hela kosmos och lär oss de grundläggande principerna som ligger till grund för modern vetenskap och teknik. Bachelor of Science (Physical Sciences) är utformad för dem som söker bred och hållbar vetenskaplig kunskap och färdigheter. [+]

Ett flexibelt examensprogram i fysik

Vill du lära dig mer om universum? Fysik avslöjar de naturliga lagarna på jobbet i vår vardag och i hela kosmos och lär oss de grundläggande principerna som ligger till grund för modern vetenskap och teknik. Bachelor of Science (Physical Sciences) är utformad för dem som söker bred och hållbar vetenskaplig kunskap och färdigheter. Kurstillfällen sträcker sig från allmän fysik till astronomi, klimatologi, medicinsk fysik och olika valämnen. De som studerar astronomi har också möjlighet att uppleva hands-on och fjärrstyrda astronomiska observationer med moderna teleskop.

Karriärutfall

Om du vill bedriva en karriär inom naturvetenskap, teknik eller utbildning, studera med oss. Kandidater av denna grad kommer att vara utrustade med de färdigheter och kunskaper som behövs för att hjälpa dem att förbereda sig för arbete som forskare, med ett brett utbud av karriärmöjligheter, inklusive utbildning, astronomi, klimatologi, forskning och vetenskaplig uppsökning och med potentiella arbetsgivare, inklusive regering, universitet , eller industrin. Graden ger också grund för forskarutbildning i fysik och relaterade områden.... [-]


BSc (Hons) Business Psychology

University of Essex Online
Online Deltid 48 månader Öppen antagning Storbritannien UK Online

Flytta dig närmare den drömrollen och förbättra dina karriärmöjligheter med detta fängslande och inspirerande onlineprogram. Blanda psykologins och verksamhetsområdena, du kommer att njuta av att utforska en rad olika ämnen samtidigt som du utvecklar din förståelse av kärnteorier. [+]

BSc (Hons) Business Psychology

Ta en djupgående titt på den fascinerande världen av företagspsykologi med detta grundutbildningsprogram *. Fokusera på verkliga situationer får du en förståelse för de psykologiska beteenden hos människor i näringsliv eller organisationssammanhang. Denna kurs ger dig möjlighet att fördjupa sig i en rad unika och intressanta ämnen, inklusive psykologisk utveckling genom livslängd, ledarskap och ledande lag, samt individuella skillnader, känslor och beteenden.

Du kommer att lära dig att tillämpa kunskap om människans sinne och beteende för att undersöka grundläggande affärsfunktioner, samt att anta centrala psykologiska teorier för att förstå organisatorisk förändring, effektivt ledarskap, rekrytering och urval samt beslutsfattande inom företag. Våra kurser involverar en rad tekniska kompetenser som kan tillämpas omedelbart till den verkliga världen, vilket gör dig till en fördel för varje lag eller arbetsgivare.... [-]


Bachelor of Science i Business Administration (BSBA)

William Howard Taft University
Online Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online Denver + 1 fler

Online Bachelor of Science i Business Administration (BSBA) Grad Slutförande Program är en riktad oberoende studie grundexamen program. [+]

Bachelor of Science i Business Administration (BSBA)

Översikt

Online Bachelor of Science i Business Administration (BSBA) Grad Slutförande Program är en riktad oberoende studie grundexamen program. Den är utformad för att gynna studenter som redan har tjänat minst 60 termin krediter (eller en högskoleexamen) från en ackrediterad institution.

Det övergripande målet för programmet är att utveckla utbildade affärsmän. Detta sker genom att presentera de tekniska och sociala färdigheter som krävs för att få nybörjar positioner i näringslivet, eller som självständiga företagare.

Utexaminerade av programmet kommer att dyka upp med en erkänd examen och en uppsättning av olika och relevanta färdigheter som är tillämpliga i strävan efter administration, förvaltning, eller möjligheter till företagande och tillväxt.... [-]


BSC (Hons) i datoranvändning

Botho University
Online Heltid 54 månader February 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 2 fler

The Bachelor of Science Honours i Computing riktar sig till dem som vill komma in i informationsteknik (IT) sektorn som programvaruingenjörer, nätverkstekniker, spelutvecklare, nätverksadministratörer, Databas Designers, databasadministratörer, webbdesigners, lärare / föreläsare, systemadministratörer, grafiska formgivare och IT-chefer, för att nämna några. [+]

Den Bachelor of Science Honours i Computing riktar sig till dem som vill komma in i informationsteknik (IT) sektorn som programvaruingenjörer, nätverkstekniker, spelutvecklare, nätverksadministratörer, Databas Designers, databasadministratörer, webbdesigners, lärare / föreläsare, systemadministratörer, grafiska formgivare och IT-chefer, till nämna några.

Programinfo: Programmet består av kärn (obligatoriskt) och valbara moduler som beskrivs nedan. Vissa moduler kan ha förutsättningar (dvs. kan kräva att studerande att passera en annan modul eller en uppsättning moduler först). Numret i slutet av modulen inom parentes anger den kredit belastning av modulen. En kredit är lika med 10 timmar av lärande (vägledas inclass och oberoende kombinerade); därför en 10-kredit modul kräver i genomsnitt 100 timmar av lärande från studenten. B.Sc. (Hons) i Computing har tre specialisering områden inklusive: Software Engineering (SE), Nätverk & Infrastructure Management (NW & IM) och General.... [-]


Kandidatexamen i data informationsteknik

Northern Arizona University
Online Heltid Deltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Flagstaff + 1 fler

Programmet är utformat för att ge grundläggande färdigheter för kontinuerligt lärande och anpassa sig till den snabbt föränderliga IT-miljö. Programmet omfattar även kompetensbaserad och praktisk utbildningsmoduler för att öka förvärvade affärskompetens. Delar av läroplanen är uppbyggda kring högt värderade certifieringar. Studenterna kommer också öka sin IT-kompetens med de sociala, verbala och interkulturella affärskompetens efterfrågas av dagens arbetsmiljöer. [+]

Programmet är utformat för att ge grundläggande färdigheter för kontinuerligt lärande och anpassa sig till den snabbt föränderliga IT-miljö. Programmet omfattar även kompetensbaserad och praktisk utbildningsmoduler för att öka förvärvade affärskompetens. Delar av läroplanen är uppbyggda kring högt värderade certifieringar. Studenterna kommer också öka sin IT-kompetens med de sociala, verbala och interkulturella affärskompetens efterfrågas av dagens arbetsmiljöer.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Computer Information Technology?

Denna stora är utformad för studenter som är intresserade av att inleda en ny karriär eller att avancera en nuvarande inom informationsteknik. Programmet ger studenterna praktisk erfarenhet i den senaste tekniken, kunskaper och färdigheter mot gemensamma IT-certifieringar, och kommunikation och affärsmannaskap som krävs för avancemang.... [-]