BSc-examen nätbaserade

Jämför 118 Kandidatexamina i naturvetenskap Nätbaserad

Master

En kandidatexamen i naturvetenskap får man när man har genomfört en utbildning på ett valfritt område. Om den tas på nätet kan en BSc slutföras när och var studenten själv vill, men det tar i allmänhet upp till fyra år.

Vad är en nätbaserad BSc? Det finns många olika sätt att ta denna examen på. Alternativ kan innefatta labbrelaterade vetenskaper, såsom biologi och kemi, eller ämnen som fokuserar mer på det mänskliga, såsom psykologi, personalhantering, rådgivning eller straffrätt. De som studerar företagsekonomi och IT kan också välja att ta en BSc. Efter examen kan man söka arbete inom sitt område eller fortsätta sin högskoleutbildning.

Det finns en rad olika fördelar med att studera på internet. Studenterna måste arbeta ensamma större delen av tiden, vilket lär dem att organisera sin egen tid effektivt. De som har en examen från ett onlineprogram kan uppleva att de på bättre sätt kan hantera en full arbetsbelastning än de som gått samma kurser på campus.

Kostnader för att täcka undervisning, böcker och avgifter varierar beroende på vilken skola man väljer. Priset på en nätbaserad utbildning kan vara mindre när man tänker på det faktum att man varken behöver flytta eller pendla. Alla potentiella studenter uppmanas att undersöka alla kostnader innan de ansöker.

Med en kandidatexamen kan man uppleva att man är väldigt eftertraktad på olika arbetsplatser. Potentiella karriärer kan erbjuda positioner inom ledning, forskning, rådgivning eller datorprogrammering. Vissa kan välja att starta eget. I allmänhet kan man med denna typ av examen tjäna mer än om man bara har en gymnasieexamen. Dessutom kan den vara till hjälp när man vill avancera i karriären.

Att studera på internet kan vara ett spännande sätt att uppnå sina utbildningsmål. Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.

 

Läs Mer

Bsc (hons) computing (mobil databehandling)

Arden University
Online Heltid Deltid 3 - 6 år January 2019 Storbritannien Coventry + 1 fler

Om du är intresserad av att utforska det breda området för mobil databehandling och dess relevans för näringslivet, titta inte längre. [+]

Om du är intresserad av att utforska det breda området för mobil databehandling och dess relevans för näringslivet, titta inte längre. Tekniken utvecklas i snabb takt, och den här kursen hjälper dig att hålla dig uppdaterad med nya trender. Var och en av de 17 modulerna kommer att utforska principerna för datorisering och hur dessa fungerar i ett mobilt sammanhang.

Kurskrav

Högskoleexamen eller motsvarande kvalifikationer i två ämnen på GCE En nivå plus passerar i betyg C eller högre i tre ämnen på GCSE-nivå. Om du inte är engelskspråkig talare måste du ge oss ett bevis på engelsk språknivå som motsvarar IELTS 6.0 eller högre.

[-]

Kandidatexamen i Hospitality Management

Johnson & Wales University
Online 4 år November 2018 Amerikas förenta stater Providence

Johnson [+]

Handla om

Vi vet gästfrihet.

Johnson

Utformad för nuvarande gästfrihetspersonal, tar detta program en djupgående titt på gästfrihetsbranschen, samtidigt som du lär dig de ledarförmågor du behöver för att fördjupa din karriär inom logi, mat och dryck, turism och evenemangsplanering.

Vi har byggt ett nätverk av branschförbindelser som sträcker sig över hela världen. Framstående gästfrihetsföretag, inklusive Marriott, Compass Group och Darden (för att bara nämna några), letar efter JWU-kandidater, eftersom de vet att de är väl förberedda för framgång.

Denna 100% online gästfrihet grad programmet är utformat för upptagen gästfrihet proffs som du.... [-]


Kandidatexamen i brottmål

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 Amerikas förenta stater Owensboro

Bachelor of Science i brottslighet och kriminologi online grad slutförandet programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalificerade och högkvalificerade yrkesverksamma inom området för brottsbekämpning och andra relaterade områden. Läroplanen introducerar studenter till studier av kriminellt beteende, straffrättssystem, social rättvisa och juridik ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. [+]

Handla om

Bachelor of Science i brottslighet och kriminologi online grad slutförandet programmet är utformat för att hjälpa till att möta den ständigt ökande efterfrågan på kvalificerade och högkvalificerade yrkesverksamma inom området för brottsbekämpning och andra relaterade områden. Läroplanen introducerar studenter till studier av kriminellt beteende, straffrättssystem, social rättvisa och juridik ur ett tvärvetenskapligt perspektiv. Studenter som söker en examen i straffrätt och kriminologi kommer att studera komplexiteten i och relationerna mellan de juridiska, sociala, politiska, historiska och psykologiska influenser som påverkar brott, brottslingar och lagprocesser. Läroplanen är utformad för att utveckla kritiska tänkande färdigheter och förbereda eleverna för ledarroll roller inom områden som brottsbekämpning, domstolsförvaltning, korrigeringar, juvenil rättvisa, prövning och parole.... [-]


BSc (Hons) Datavetenskap (Informationssystem) - Top Up

Western International College Online
Online Heltid January 2019 Förenade arabemiraten Al Jazirah Al Hamra

Detta program kännetecknas av att det behandlar ett framväxande gap mellan design och implementering av informationssystem och hantering, support och integration av sådana system i affärsverksamhet. Programmet syftar till att lära dig att kritiskt analysera affärssituationer, identifiera informationskrav och informationsanvändning. [+]

Översikt

Detta program kännetecknas av att det behandlar ett framväxande gap mellan design och implementering av informationssystem och hantering, support och integration av sådana system i affärsverksamhet. Programmet syftar till att lära dig att kritiskt analysera affärssituationer, identifiera informationskrav och informationsanvändning.

I slutet av graden förväntas du ha utvecklat ett realistiskt perspektiv på frågor inom företag och ledning, och förstå förmågan att beräkna som en resurs och kunna översätta affärsbehov till dataprogram.

Vi kommer att stödja dig för att bli självsäker och underhållande samtidigt som du utvecklar viktiga anställningsförmåga, inklusive teamarbete, kommunikation och tidshantering, allt viktigt för arbetsplatsen.... [-]


Kandidatexamen i teknikhantering

University of Management and Technology
Online September 2019 Amerikas förenta stater Arlington

En student måste slutföra minst 30 studiepoäng i generell utbildning för att få en BSEM-examen. En student måste också slutföra 54 studiepoäng av kurser i Engineering Management. Återstående kredittimmar består av valbara kurser. [+]

Handla om

BSEM kräver en framgångsrik slutförande av totalt 120 studiepoäng, varav 60 är på övernivå (junior och seniorår).

En student måste slutföra minst 30 studiepoäng i generell utbildning för att få en BSEM-examen. En student måste också slutföra 54 studiepoäng av kurser i Engineering Management. Återstående kredittimmar består av valbara kurser.

BSEM-programmål

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Tillämpa tekniska principer inom ingenjörsverksamhetenApplicera effektiva ledarskap, teamwork och projektledning färdigheter i tekniska projekt och affärsprocesserDemontera kunskapen om kärnverksamhetsdiscipliner för att lösa tekniska problemAnvänd kvantitativa och analytiska metoder för att analysera och lösa tekniska tekniska problemBSEM Core CoursesACCT 210 Redovisning för cheferCST 110 Management Information SystemsCST 125 Internet och webbprogrammeringCST 200 Datorarkitektur och organisationECON 210 Ekonomi för cheferEMGT 100 Introduktion till teknikEMGT 210 teknologisk entreprenörskapEMGT 252 Engineering and Technology ManagementEMGT 400 Introduktion till systemteknikFIN 300 Principer för ekonomiMATH 200 affärsmatematikMGT 100 Introduktion till företagMGT 331 LedarskapMGT 335 Operations ManagementMGT 340 Legal Business EnvironmentMGT 450 ProjektledningMKT 100 Principer för marknadsföringSTAT 200 Grundstatistik [-]

Online BS i Management Information Systems

University of Illinois Springfield
Online Heltid Deltid January 2019 Amerikas förenta stater USA Online

I dagens globala ekonomi behöver de flesta stora utmaningar som organisationerna står inför, kräva beräkningslösningar, från att expandera marknader utomlands för att ge tillgång till utbildning på landsbygden. De mest eftertraktade företagsledarna kommer att vara de som har behärskat både affärsverksamheten och uppnått en hög kompetens inom informationsteknologi. Online-kurser utvecklas och lärs av samma fakultetsmedlemmar som undervisar de traditionella kurserna i klassen, vilket garanterar kvaliteten på online-kurser är lika bra som eller bättre än den traditionella instruktionen i klass. [+]

Handla om

I dagens globala ekonomi behöver de flesta stora utmaningar som organisationerna står inför, kräva beräkningslösningar, från att expandera marknader utomlands för att ge tillgång till utbildning på landsbygden. De mest eftertraktade företagsledarna kommer att vara de som har behärskat både affärsverksamheten och uppnått en hög kompetens inom informationsteknologi. Online-kurser utvecklas och lärs av samma fakultetsmedlemmar som undervisar de traditionella kurserna i klassen, vilket garanterar kvaliteten på online-kurser är lika bra som eller bättre än den traditionella instruktionen i klass.

I kandidatexamen kommer du att lära dig grundläggande principer för datorhårdvara och mjukvarusystem och hur man applicerar dem på operativt beslutsfattande. En koncentration i vårdinformatik finns tillgänglig.... [-]


Kandidatexamen i Management Information Systems

California Intercontinental University
Online 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Irvine

Programmet Bachelor of Science i Management Information Systems (BS MIS) är utformat för att ge eleverna kunskaper och färdigheter för att tillämpa affärsprinciper och förvaltningspraxis med specialisering i managementinformationssystem. Studenter som arbetar med denna specialisering kommer att lära sig om mönster och företagsutveckling och applikationer, ledarskap för tekniska organisationer och beslutsfattande. [+]

Översikt

Programmet Bachelor of Science i Management Information Systems (BS MIS) är utformat för att ge eleverna kunskaper och färdigheter för att tillämpa affärsprinciper och förvaltningspraxis med specialisering i managementinformationssystem. Studenter som arbetar med denna specialisering kommer att lära sig om mönster och företagsutveckling och applikationer, ledarskap för tekniska organisationer och beslutsfattande.

Programkompetens och lärande mål

Efter framgångsrikt genomförande av detta program kommer studenterna att kunna:

Demonstrera effektiva muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga.Demonstrera grundläggande färdigheter i programmering, databaser, operativsystem och nätverk.Bestäm lämpliga metoder, verktyg och tekniker för applikationerna i organisationsinställningar.Applicera programvaruhantering för att testa produktkvaliteten.Demonstrera färdigheterna att designa och utveckla applikationer med relationella databaser, .Net-utveckling och webbprogrammerings- och utvecklingsverktyg.Demonstrera effektiva färdigheter i mönster och företagsutveckling och applikationer med hjälp av a) Relationsdatabaser, b) Active Server Pages och c) Webprogrammerings- och utvecklingsverktyg.Visa känslighet för professionellt och etiskt ansvar och respekt för mångfald.Demonstrera de kunskaper som krävs för tekniska organisationer.Identifiera information och system som behövs för beslutsfattande i en organisationsinställning.Betoning KurserIST 433 Advanced Database ManagementIST 435 Informationssystem ProjektledningIST 439 Enterprise Resource ManagementIST 446 Advanced Internet Security and ThreatsIST 450 projektledningKursplan... [-]

Bachelor of Science i Cybersecurity

American National University
Online Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Cyberattacker utövas över hela världen - oavsett om det är ett företag, myndighet eller kommunikationssystem. Från internetbank till elektronisk handel till transportverksamheten beror vår värld alltmer på en cyber-infrastruktur. Hantering av dessa olika program och kontroller system mot skadliga användare har blivit en nationell prioritering. [+]

Cyberattacker utövas över hela världen - oavsett om det är ett företag, myndighet eller kommunikationssystem. Från internetbank till elektronisk handel till transportverksamheten beror vår värld alltmer på en cyber-infrastruktur. Hantering av dessa olika program och kontroller system mot skadliga användare har blivit en nationell prioritering.

Efterfrågan på cybersecurity-proffs har aldrig varit större. US Department of Labor projektar en 22% tillväxt inom nätverkssäkerhetsrelaterade karriärer fram till 2020. Var beredd att möta detta kritiska behov och säkra din IT-karriär med en kandidatexamen i cybersäkerhet från American National University .

Med en kandidatexamen i cybersäkerhet kommer du att vara beredd att konkurrera på postnivån positioner som: nätverkssäkerhet specialist, digital forensics och incident svar specialist eller sårbarhetsanalytiker.... [-]


Bsc i tillämpad hantering

Grand Canyon University
Online Heltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online

Få färdigheter att förvandla och förbättra affärsmetoder med Grand Canyon University (GCU) kandidatexamen i tillämpad förvaltning. Detta överföringsvänliga examensprogram, som erbjuds online och på campus av Colangelo College of Business, är idealiskt för studenter med en associerad examen eller minst 12 högskolepoäng. [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Tjäna din kandidatexamen i tillämpad förvaltning Få färdigheter att förvandla och förbättra affärsmetoder med Grand Canyon University (GCU) kandidatexamen i tillämpad förvaltning. Detta överföringsvänliga examensprogram, som erbjuds online och på campus av Colangelo College of Business, är idealiskt för studenter med en associerad examen eller minst 12 högskolepoäng. Upptäck de praktiska verksamhetsområdena, inklusive strategier för att leda och hantera förändringar i dagens globala ekonomi. Undersök innovativa organisationsutvecklingskoncept och arbetsplatsbeteenden samt personalhantering.

examens~~POS=TRUNC Resultat ... [-]

Kandidatexamen i ekonomi

Key West University
Online November 2018 Amerikas förenta stater Jacksonville

Bachelor of Science in Economics gradprogrammet är utformat för att förbereda studenter för karriärer i näringsliv, regering eller offentlig politik. Programmet ger också eleverna den grund som krävs för att genomföra forskarutbildning inom ekonomi. [+]

Programmål

Bachelor of Science in Economics gradprogrammet är utformat för att förbereda studenter för karriärer i näringsliv, regering eller offentlig politik. Programmet ger också eleverna den grund som krävs för att genomföra forskarutbildning inom ekonomi.

Programöversikt

Under hela kandidatexamen ska studenter utveckla en förståelse för hur människor, institutioner och nationer skapar och hanterar knappa resurser, gör val genom att jämföra kostnader och fördelar och handla målmedvetet om dessa val. Studenter i detta program kommer att ha möjlighet att tillämpa ekonomi och ekonometri på analys av aktuella problem och policyalternativ.

Förkunskapskrav

Personer som söker tillträde till KWU: s kandidatexamen i ekonomi måste visa att de har fullgjort ett gymnasiet eller motsvarande.... [-]


Kandidat i Cybersecurity

Mercy College
Online Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Dobbs Ferry New York USA Online + 3 fler

Eftersom hjältar kan ha skrivbordstillfällen Med det växande antalet cyberattacker finns det många anställningstillfällen inom statliga och företagssektorer. [+]

Vi lever i ett informationssamhälle. Ingenting kan vara viktigare än att skydda den informationen. I dag är säkerhetsprogramvaruutvecklare i hög efterfrågan. Intresserad? Mercy College är platsen för dig.

Med en kandidatexamen i cybersäkerhet kan du testa, implementera och konfigurera ny säkerhetsprogramvara och / eller -teknologi, tillämpa en sund säkerhetspolicy på sina dagliga jobb och ge skydd och katastrofåterställning till företagens affärssystem.

Programutfall

I slutet av detta program ska eleverna kunna:

Identifiera typer av risker, cyberhots och sårbarheter i IT-infrastrukturer via trådbundna och trådlösa nätverkDesign, utveckla och implementera för att bevisa begreppen cyberförsvar, cyberbrott, cyberundersökning och cyberhanteringFörstå integriteten av information, informationsgömning, informationssäkring, informationskryptering / dekrypteringFunktion effektivt i ett team för att slutföra prototyper av upptäckt, förebyggande och skydd för interna och externa cyberattacker och cyberintrångFå bevis på cyberbrott från persondatorer, smartphones, infrastrukturvärdar, trådbundna och trådlösa nätverkCybersecurity BS CurriculumAllmänna liberala konster och vetenskaperAllmän utbildningskrav 60 högskolepoängCybersecurity Core 48 CreditsOpen Electives 12 CreditsTotalt120 högskolepoäng... [-]

Bsc (hons) i kvantitetsmätning (online)

Institute of Technology Sligo
Online Deltid 2 år September 2019 Irland Sligo

Detta program erbjuder kandidater en bred kompetensbas för det specialiserade yrket för kvantitetsmätning. Behovet av kvantitetsmätare är avgörande för effektiv kostnadshantering av byggprojekt. Det växande internationella ekonomiska klimatet innebär att kvantitetsmätaren har stor efterfrågan, eftersom både offentliga och privata kunder följer dagordningen för att få valuta för pengarna och större kostnadsäkerhet i alla byggverksamheter. [+]

Detta program erbjuder kandidater en bred kompetensbas för det specialiserade yrket för kvantitetsmätning. Behovet av kvantitetsmätare är avgörande för effektiv kostnadshantering av byggprojekt. Det växande internationella ekonomiska klimatet innebär att kvantitetsmätaren har stor efterfrågan, eftersom både offentliga och privata kunder följer dagordningen för att få valuta för pengarna och större kostnadsäkerhet i alla byggverksamheter. Efter avslutad utbildning kommer kandidater att förbereda sig för den aktuella och framtida rollen för kvantitetsmätningsberättelsen. Vi arbetar mycket nära med arbetsgivare, utövare och yrkesorganisationer för att säkerställa att vår kurs återspeglar arbetsplatsens nuvarande behov.... [-]


BSc (Hons) brottspsykologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 månader Öppen antagning Storbritannien UK Online

Framsteg i din karriär, eller ta de första stegen mot en helt ny, med detta spännande och utmanande onlineprogram. Utforska ett brett utbud av ämnen inom psykologi och kriminologi, samtidigt som du utvecklar din förståelse av kärnteorier. [+]

BSc (Hons) brottspsykologi

Studera det snabbt växande området för kriminell psykologi med detta internationellt fokuserade grundutbildningsprogram *. Denna ständigt utvecklade disciplin fokuserar på korsningen mellan kriminologi och psykologi, så att du kan tillämpa teorier, metoder och forskning för att nå en förståelse för några av de kritiska frågorna som dagens kriminella rättvisningssystem står inför.

Skapat av ämnesexperter ger detta program dig möjlighet att studera tillsammans med medarbetare och klasskamrater att delta i tankeväckande moduler som täcker ämnen som gärningsprofilering, riskhantering och gärningsrehabilitering. Kursen betonar vikten av bevisbaserad praxis tillsammans med integrationen av psykologisk teori för att förstå, minska och förebygga det kränkande beteendet. Du ska också studera kärnområdena i psykologi inklusive kognitiv, social och utvecklingspsykologi.... [-]


Kandidatexamen (fysik)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Heltid Deltid 3 år November 2018 Australien Australia Online + 1 fler

Vill du lära dig mer om universum? Fysik avslöjar de naturliga lagarna på jobbet i vår vardag och i hela kosmos och lär oss de grundläggande principerna som ligger till grund för modern vetenskap och teknik. Bachelor of Science (Physical Sciences) är utformad för dem som söker bred och hållbar vetenskaplig kunskap och färdigheter. [+]

Ett flexibelt examensprogram i fysik

Vill du lära dig mer om universum? Fysik avslöjar de naturliga lagarna på jobbet i vår vardag och i hela kosmos och lär oss de grundläggande principerna som ligger till grund för modern vetenskap och teknik. Bachelor of Science (Physical Sciences) är utformad för dem som söker bred och hållbar vetenskaplig kunskap och färdigheter. Kurstillfällen sträcker sig från allmän fysik till astronomi, klimatologi, medicinsk fysik och olika valämnen. De som studerar astronomi har också möjlighet att uppleva hands-on och fjärrstyrda astronomiska observationer med moderna teleskop.

Karriärutfall

Om du vill bedriva en karriär inom naturvetenskap, teknik eller utbildning, studera med oss. Kandidater av denna grad kommer att vara utrustade med de färdigheter och kunskaper som behövs för att hjälpa dem att förbereda sig för arbete som forskare, med ett brett utbud av karriärmöjligheter, inklusive utbildning, astronomi, klimatologi, forskning och vetenskaplig uppsökning och med potentiella arbetsgivare, inklusive regering, universitet , eller industrin. Graden ger också grund för forskarutbildning i fysik och relaterade områden.... [-]


Bachelor of Science i Business Administration (BSBA)

William Howard Taft University
Online Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater USA Online Denver + 1 fler

Online Bachelor of Science i Business Administration (BSBA) Grad Slutförande Program är en riktad oberoende studie grundexamen program. [+]

Bachelor of Science i Business Administration (BSBA)

Översikt

Online Bachelor of Science i Business Administration (BSBA) Grad Slutförande Program är en riktad oberoende studie grundexamen program. Den är utformad för att gynna studenter som redan har tjänat minst 60 termin krediter (eller en högskoleexamen) från en ackrediterad institution.

Det övergripande målet för programmet är att utveckla utbildade affärsmän. Detta sker genom att presentera de tekniska och sociala färdigheter som krävs för att få nybörjar positioner i näringslivet, eller som självständiga företagare.

Utexaminerade av programmet kommer att dyka upp med en erkänd examen och en uppsättning av olika och relevanta färdigheter som är tillämpliga i strävan efter administration, förvaltning, eller möjligheter till företagande och tillväxt.... [-]