close

Filter

Visa resultat

Se Kandidatexamina i naturvetenskap i Matematik Nätbaserat

Att studera vid ett universitet kan ge studenterna en stark grund för olika karriärer. En kandidatexamen i nästan alla fält säkerställer att studenterna har omfattande kunskaper och en robust allmän utbildningsplattform för att basera sin mer specialiserade kunskap. Studenter som tycker om matematik och vill jobba på en karriär inom denna disciplin har sannolikt frågat, vad är en onl… Läs mer

Att studera vid ett universitet kan ge studenterna en stark grund för olika karriärer. En kandidatexamen i nästan alla fält säkerställer att studenterna har omfattande kunskaper och en robust allmän utbildningsplattform för att basera sin mer specialiserade kunskap.

Studenter som tycker om matematik och vill jobba på en karriär inom denna disciplin har sannolikt frågat, vad är en online-BSc i matematik? Studenter spenderar tre till fem år med en rad kurser för att förbättra sin allmänna utbildning och matematik grund. Kurser som är specifika för en matematik kandidatexamen kan innehålla formell logik; Matematisk problemlösning och bevis Differentialekvationer; Abstrakt och linjär algebra; En rad grundläggande och avancerade kurser i kalkyl, verklig analys; Och kurser i vetenskapligt eller tekniskt skrivande.

Personer som bedriver en matematik grad börjar vanligtvis utveckla extra färdigheter som kan hjälpa när de söker sitt första jobb inom detta område. Dessa färdigheter kan innefatta förbättrade interpersonella färdigheter, lärande hur man arbetar som ett team och bättre allmänna kommunikationsförmåga.

Matematik är en examen studenter kan använda över hela världen, vilket gör det enkelt att hitta universitet som erbjuder kandidatexamen i detta ämne över hela världen. Eftersom kostnadskraven varierar så mycket, bör eleverna se till att kontakta skolorna för mer specifik information.

Efter avslutad matematik grad finns det flera karriärvägar som en student kan överväga att ta. De som har bakgrund i matematik kan vara fördelaktiga inom flera områden, vilket kan innebära arbete inom statligt, utbildning, vetenskap och teknikföretag, yrkesport eller privat sektor.Exempel på karriär titlar studenter kan vara berättigade till inkludera aktuarie, affärsanalysator, databasadministratör, forskning, statistiker och konsult.

Att bedriva en online-grad i matematik är möjlig både hemma och utomlands. Dra nytta av schemalagd flexibilitet för online-kurser för att på ett mer bekvämt sätt bedriva en kandidatexamen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Mercy College
Dobbs Ferry, Amerikas förenta stater

Vi lever i en informationsålder. Varför inte vara i centrum för det? I en teknologisk driven värld kan en karriär inom matematik och datainformationsvetenskap inte överskattas ... +

Vi lever i en informationsålder. Varför inte vara i centrum för det? I en teknologisk driven värld kan en karriär inom matematik och datainformationsvetenskap inte överskattas. Fältet växer och Mercy College kan ställa dig i rätt riktning. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Campusstudier
Internet

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här