Se alla BSc-programmen i Ledning inom hotell och värdskap Nätbaserade i Nordamerika 2020

Att ta en kandidatexamen i naturvetenskap kan ta ungefär fyra år, men fördelarna den ger kan vara en livstid. Många skolor erbjuder också nätbaserade studieprogram eller studier på deltid, så att studenter på ett praktiskt sätt kan ta en BSc även om de har andra åtaganden. Till skillnad från andra affärsområden är gästhushållning dedikerad till att betjäna turister och lånare p… Läs mer

Att ta en kandidatexamen i naturvetenskap kan ta ungefär fyra år, men fördelarna den ger kan vara en livstid. Många skolor erbjuder också nätbaserade studieprogram eller studier på deltid, så att studenter på ett praktiskt sätt kan ta en BSc även om de har andra åtaganden.

Till skillnad från andra affärsområden är gästhushållning dedikerad till att betjäna turister och lånare på hotell, restauranger och andra attraktioner. Studenter kan lära sig om marknadsföring, redovisning och andra företagskoncentrationer för en givande karriär inom gästfrihet.

Förenta staterna ligger på kontinenten av Nordamerika. Det är det tredje största landet efter storlek i världen. Den har en relativt kort historia jämfört med andra världens nationer, har en av världens 's största ekonomier, och har en av världens ' s mest olika befolkningar.

Kontakta skolor direkt Mest populära Kandidatexamina i naturvetenskap (BSc:er) i Ledning inom hotell och värdskap nätbaserade i Nordamerika 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Johnson & Wales University
Providence, Amerikas förenta stater

Johnson

BSc
4 år
Engelska
Internet