$close

Filter

Visa resultat

Se alla Studier på kandidatnivå i Företagsledning Nätbaserad

En Bachelor of Science i Science Management är ett fyraårig examen uppnås ofta efter en gymnasieexamen. Detta ämnesområde innebär studier av olika analysmetoder som används för att göra utbildade beslut i olika kapaciteter, så att eleverna att utveckla de färdigheter som behövs för att avancera i karriären. Vad är en Online Kandidatexamen i Management Science? Program deltagare so… Läs mer

En Bachelor of Science i Science Management är ett fyraårig examen uppnås ofta efter en gymnasieexamen. Detta ämnesområde innebär studier av olika analysmetoder som används för att göra utbildade beslut i olika kapaciteter, så att eleverna att utveckla de färdigheter som behövs för att avancera i karriären.

Vad är en Online Kandidatexamen i Management Science? Program deltagare som väljer att tjäna denna typ av examen tillbringar mycket av sin tid att lära sig matematisk forskning färdigheter för att hjälpa dem att analysera olika ämnesområden. De metoder som lärt sig genom de olika kurserna tillåta forskare att skapa och hantera produktsystem och bättre processer inom det valda branschen. Beroende på studentens intresse, kan under specialiteter väljas inom vetenskapen managementområdet. Logistik och operationer är bara några av de områden där studenterna kan välja att specialisera sig.

Att uppnå en online BSc i Management Science är ofta ett utmärkt sätt att bli en tillgång för alla företag. Genom att odla kompetens inom logistik, inköp och tillverkning, karriärmöjligheter är möjliga. De som examen med denna typ av examen kan också få en högre lön i det valda arbetsfält. Tillsammans med fler karriärmöjligheter, problemlösning kunskaper som lärs ut kan hjälpa till i vardagliga situationer och relationer.

Kostnaden för att uppnå en BSc i Management Science varierar mellan institutioner. För att bättre förstå hur mycket din undervisning kommer att vara, kontakta din valda universitet direkt. Rådgör med ekonomiavdelningen eller antagningsenheten.

Karriär inom management vetenskap är mer efterfrågade än någonsin tidigare. På grund av den ökande mängden teknik som används i näringslivet, är kompetenta och utbildade personer som behövs för att leda företag och verksamheter till framgång.De som examen med en BSc i Management Science har många olika alternativ efter examen. Många väljer att arbeta som produktions- eller driftschefer. Andra studenter trivs som analytiker och strategiansvariga. Med denna ständigt växande område, kan risken för tillväxt och högre intjäningspotential göra en examen i vetenskap förvaltning mycket tilltalande.

Starta din karriär inom vetenskap förvaltning genom inskrivning i klasserna. Om du vill veta mer om önskad grad, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skolan val genom att fylla i täten formen.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Mercy College
New York, Amerikas förenta stater +1 Mer

Bli expert på en föränderlig och global hälsomiljö. Med en åldrande befolkning och nya reglerande riktlinjer är karriärutsikterna stora för vårdpersonal.

Bli expert på en föränderlig och global hälsomiljö. Med en åldrande befolkning och nya reglerande riktlinjer är karriärutsikterna stora för vårdpersonal. -
BSc
Heltid
4 år
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
Internet