close

Filter

Visa resultat

Hitta kandidatexamina i naturvetenskap i Energistudier nätbaserat

En kandidatexamen gradvis tar några år att slutföra och kan ge studenterna teoretisk och praktisk kunskap i en rad vetenskapliga discipliner. Det finns också online-utbildningsprogram som erbjuder flexibilitet i distansutbildning via internet. Vad är en online BSc i energi? Många av dessa utbildningsprogram är inriktade på traditionell energiproduktion… Läs mer

En kandidatexamen gradvis tar några år att slutföra och kan ge studenterna teoretisk och praktisk kunskap i en rad vetenskapliga discipliner. Det finns också online-utbildningsprogram som erbjuder flexibilitet i distansutbildning via internet.

Vad är en online BSc i energi? Många av dessa utbildningsprogram är inriktade på traditionell energiproduktion och distribution, och kan också omfatta hållbara eller gröna energianläggningar. Studenterna kan slutföra kurser i en rad olika matematik-, vetenskaps- och teknikämnen samt specialiserade klasser inom specifika typer av energiproduktion, som kärnkraft, vind eller sol. Andra klasser kan innehålla praktiska ämnen som datorprogrammering, tekniskt skrivande och miljökonsekvensanalys.

Studenter i ett energiprogram lära sig om naturresurser, energiproduktion och tillämpade matematik- och vetenskapsprinciper.Denna kunskap kan förbereda dem för en rad olika karriärer och öka deras förståelse för den moderna världen.

Kostnaden för en online BSc-grad kommer att vara olika beroende på universitetet, längd på kursen och lärobokens krav. Eleverna kan kontakta skolor direkt för att få information om kostnader innan de åker till ett examensarbete.

Energibranschen erbjuder olika karriärer och kan fortsätta att expandera och utvecklas utifrån tekniska framsteg. Studenter kan önska sig att jobba i hållbar energiproduktion och distribution, såsom forsknings- och utvecklingspositioner inom solenergi, vindkraft och geotermisk energi. Det kan också finnas möjligheter inom kol- och kärnindustrin. Studenter kan hitta arbete inom energifördelning och bevarande, eller kan välja att fortsätta sin pedagogiska väg genom avancerade utbildningsprogram.

Att tjäna en Bachelor of Science online kan vara ett bra val om du gillar ett flexibelt schema och möjligheten att delta i en skola i en annan del av världen. Det finns många tillgängliga program, så sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Henley-Putnam National American University
Rapid City, Amerikas förenta stater

Kandidatexamen i kärnkraftsföretagssäkerhetsstudier tjänas genom att genomföra ett program som motsvarar två års heltidsstudie i högre division.

Kandidatexamen i kärnkraftsföretagssäkerhetsstudier tjänas genom att genomföra ett program som motsvarar två års heltidsstudie i högre division. -
BSc
Engelska
Sep 2021
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält