283 Online Deltid Naturvetenskaplig kandidatexamen Program 2024

Online Deltid Naturvetenskaplig kandidatexamen Program 2024Filter
    • Paxton, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Skydda och tjäna ditt samhälle med online BS in Criminal Justice från Anna Maria College. Detta flexibla onlineprogram är utformat för att ge en djup förståelse av verkliga sociala och straffrättsliga frågor och hur man hanterar dem etiskt och effektivt som ledare på området. Du kan överföra upp till 75 poäng för att få din examen på bara två år. Ett examensprogram är också tillgängligt för sökande som för närvarande arbetar som straffrättsliga eller brottsbekämpande yrkesverksamma.

    • Marshall, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bli en legitimerad pedagog och arbeta med spädbarn, småbarn och småbarn med funktionshinder från födseln till sex års ålder. Southwest Minnesota State University online Bachelor of Science i Early Childhood Special Education är ackrediterad av Minnesota Professional Educator Licensing and Standards Board och inkluderar en övervakad terminslång studentundervisningserfarenhet. Du kan avsluta ditt program på två till fyra år samtidigt som du lär dig från fakulteten som är experter på området.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    BS i Human Services: Addiction Studies

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bachelor of Science in Computer Science-programmet från East Central University Online ger karriärfärdiga färdigheter och praktisk erfarenhet av att arbeta med banbrytande datorapplikationer. Utforska en läroplan som bygger på riktlinjerna för Association for Computing Machinery (ACM), och ta examen helt förberedd för efterfrågade positioner som involverar datorprogrammering, kodning, mjukvaruutveckling och ingenjörskonst, dataanalys, testning och felsökning, cybersäkerhet och mer.

    • Utica, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Den 100% online-kandidatexamen i hälsovetenskap från Utica College ger studenterna den kunskap som krävs för att bedriva en mängd olika hälsoyrken eller doktorandstudier. Designad för studenter med intresse för människors hälsa och en önskan att utveckla sin karriär eller gå in på forskarutbildningar, utrustar BSHS-examen studenter med en gedigen utbildningsbakgrund inom hälsorelaterade vetenskaper.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Kandidatexamen i redovisning vid King University ger den kunskap som krävs för att bli en effektiv redovisningsexpert och lägger grunden för studenter att förbereda sig för CPA-examen. Slutför programmet på så få som 16 månader. Ansök idag.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Carlow Universitys 100 procent online Bachelor of Science in Healthcare Data Analytics-program tillåter studenter att få de viktiga tekniska och analytiska färdigheter som behövs i dagens hälsovårdslandskap. Den omfattande läroplanen ger studenterna en kunskapsbas inom klinisk verksamhet och statistisk analys, tillsammans med etiska ledarskapsförmåga. Vår dedikerade fakultet består av branschexperter som är engagerade i varje elevs framgång. Utexaminerad förberedd för olika roller om 1-4 år.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Gainesville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Aurora, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Aurora Universitys online BS i Healthcare Administration förbereder dig för att leda de system och tjänster som påverkar andras hälsa och välbefinnande.Kombinera ett affärstänk med en passion för att hjälpa andra.Du får praktisk erfarenhet genom en praktikplats.Ta examen om två till fyra år med de färdigheter du behöver för att planera, styra och samordna sjukvård och hälsovård, upprätthålla patientjournaler, förstå sjukvårdslagar och hantera team av vårdgivare.

    • Online

    Heltid, Deltid

    36 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Börja din utbildningsresa inom tillämpad psykologi idag! Gå med i online-kandidatprogrammet i tillämpad psykologi vid IU International University of Applied Sciences, genomtänkt utformat för att ge en djup förståelse för psykologins principer och praxis. Detta program ger en flexibel och bekväm inlärningsupplevelse skräddarsydd för onlinestudenter, så att du kan hitta en balans mellan dina studier och andra åtaganden.s.

    • Livingston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bachelor of Arts/Bachelor of Science in Environmental Science från University of West Alabama Online ger färdigheter att utveckla effektiva lösningar på akuta miljöproblem. Genom en läroplan som undervisas av industriexperter, utforskar programmet grunderna för ekologi, geologi, geografiska informationssystem och miljölagstiftning. Du tar examen med meriteringen för att göra skillnad i miljön lokalt och globalt. Komma igång.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    8 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Förbered dig på en karriär inom teknikområdet med BS i examen datavetenskap online vid Concordia University, St. Paul. Du lär dig att analysera problem och designa lösningar med hjälp av datavetenskapstekniker medan du tränar värdefulla mänskliga färdigheter relaterade till fältet.

    • Corvallis, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk

    Oregon State postbaccalaureate datavetenskap online-program är inriktat på individer med en kandidatexamen och en stark begåvning i matematik. Ingen tidigare datavetenskaplig examen krävs för att du ska byta karriärväg och utöva obegränsade datavetenskapliga möjligheter. Detta 60-poängsprogram kräver att du endast läser specificerade kurser för datavetenskap. Du kommer att lära dig grunderna i datorprogrammering, mjukvaruteknik, datorsystem och nätverk, mobil- och webbutveckling och användargränssnitt – vilket ger dig själv en mängd kunskaper och färdigheter som är mycket efterfrågade på den globala arbetsmarknaden.

    • Online

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Maskiningenjörer är ansvariga för design, tillverkning och driftprocesser för allt som rör sig, från de minsta, enklaste mikropartiklarna till de största, mest komplexa rymdfarkosterna och allt däremellan. Som maskiningenjör har du en kompetens som är tillämplig på många industrier i världen, inklusive fordon, transport, tillverkning, kraftgenerering, medicin, konsumentvaror och mer. Denna praktiska kvalifikation kommer att säkerställa att du tar examen jobb redo som maskintekniker. Efter att ha avslutat detta program kommer du att få färdigheter och kunskaper inom den senaste maskintekniska tekniken.