BSc (Hons) Computing (Information Management) (Top Up)

Allmänt

Programbeskrivning

Coronavirus (Covid-19) uppdaterar:

Vårt nuvarande intag är öppet. Vi fortsätter att leverera en ostörd inlärningsupplevelse på alla våra kurser. Vi är specialister på distansutbildning med mer än 25 års erfarenhet som levererar utbildning online.

Kursöversikt

Denna Top-Up gör det möjligt för dig att uppnå en fullständig grundexamen i datorutbildning (Information Management) om du tidigare har avslutat en HND i datoranläggning, eller motsvarande. Arden University online BSc (Hons) Computing (Information Management) (Top-Up) kommer att utveckla en bred förståelse för de verktyg och teorier som är viktiga för att lyckas inom datorområdet.

Ardens flexibla studieläge låter dig utveckla din professionella dator- och IT-kunskap kring dina befintliga åtaganden. Detta program kommer att utrusta dig med de färdigheter som krävs för att lyckas inom datorområdet och hjälpa dig att närma dig dina karriärmål.

Det hela utbudet av program som erbjuds av Arden har ett starkt fokus på anställbarhet, praktiska färdigheter och karriärsframgång. Detta program har utformats för att hjälpa dig utveckla och hantera programvara för en rad professionella mål, med särskilt fokus på aktuella trender.

Kursmoduler

Nivå 5

Strategiska informationssystem
Den här modulen hjälper dig att förstå de grundläggande begreppen i informationssystem och hur de används för att hantera företag. Den här modulen introducerar dig informationskrav för olika affärsfunktioner. Du jämför och kontrasterar informationssystem och bedömer tillförlitligheten för insamlade data.

Nivå 6

Hantering inom IT
Du kommer att upptäcka vad som krävs för att vara chef inom IT och teknik. Den här modulen tittar på hur du lägger ut, hanterar entreprenörer och konsulter, hanterar din egen avdelning och passar in i ett företag när du utforskar dina nästa steg.

Datorsystemets säkerhet
Ta en titt på cyberbrott och lagen och lär dig om de svaga platserna som lämnar system och individer sårbara för attacker. Denna modul låter dig bekanta dig med kryptografi, grunden för viktig datasäkerhet.

Aktuella trender i nätverk
I denna modul som ständigt utvecklas kommer du att titta på ledande tekniker och deras effekter på människor. Du kommer att utvärdera om nya produkter förbättras på de gamla och utvärdera effekterna av innovation i kommunikationssektorn.

Avancerade databaskoncept
Kom igång med den senaste teoretiska och praktiska databasutvecklingen med en introduktion till databaser med specialanvändning med avancerad teknik. Du kommer också att undersöka tekniker för att utforma och utveckla ett datalager som kan användas för att vägleda beslut om ledning i denna modul.

Datorprojekt
Du kommer att ha möjlighet att ta hand om ett experiment, en utredning eller ett praktiskt arbete för ditt senaste stora projekt. Du kommer att behöva stödja ditt projekt med akademiskt arbete och teknik, och vi uppmuntrar dig att samla in dina egna data genom undersökningar och intervjuer.

Branschpartnerskap

När du anmäler dig till BSc (Hons) Computing (Information Management) (Top-Up) -kursen har du möjlighet att delta i följande program för färdighetsutveckling.

121485_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.29.png

Cisco Networking Academy

Få en verklig grund i dagens mest värdefulla tekniska färdigheter. Använd verklig utrustning, programvara och simulatorer för att få teknisk kunskap inom minst 1 eller 2 jobb med hög efterfrågan.

121484_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.15.png

Salesforce Trailheads

Det finns 140 spår och 520 märken att välja mellan, som täcker många aspekter av företag, datoranvändning och använder Salesforce som ett styrverktyg.

121486_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.44.png

Amazon Web Services

Med den ökande efterfrågan på molnanställda ger AWS Educate en akademisk gateway för nästa generation IT- och molnproffs.

Hur fungerar det?

Deltagande med våra industripartners är helt frivilligt. Ditt deltagande eller beslut att inte studera dessa extrautrustningar kommer inte att ha någon effekt på din examen eller de betyg du får.

Vad våra studenter säger:

7_Ap_Rp_jtedoLiy4EUKj1dYDrxz9gewCkJBs3mBtnNkEDB5BtDcddrT1rmchAIYfg4eViyNhMZKkOuJDuloUrvUYqeB2B9h6xoNnDJxropb_EuWDTAyicQL0PdrQ6qrT4H32IA-

”Jag har haft min tid på att studera online, du behöver inte oroa dig för att gå fysiskt i skolan. Du kan stanna hemma eller gå på ett kafé, du kan studera var du än vill. Du kan resa var du vill medan du studerar, det är den bästa delen. ”

Brianna Ronquillo,
BSc (Hons) Computing (Top Up)
filippinerna

IV8P8PmtD6QTETiXmsPFC8eYT9rxATz2k2VsPbS7VDSIWZtpJA5CRCYnYbZfnAROPEBTYCXvPlDCCNmLnj8D_vCkwFbEDuF9l2KzBNaRFl0THmG3U6WoE5ZmRGSrNeEBRGjSCzwj

"Jag valde den här onlinekursen eftersom jag har fyra barn och ett heltidsjobb. Det bästa är att jag kan ordna min tid som jag önskar tack vare onlineplattformen."

Peter Huszaros,
BSc (Hons) Computing
Tyskland

Behörighetskrav

För att vara berättigad till kursen måste du normalt ha:

  • En relevant HND eller motsvarande förutsatt att hela din inlärningserfarenhet ger dig möjlighet att uppnå målen för programmet.
  • För studenter vars förkunskaper inte lärdes på engelska: IELTS 6.0 eller motsvarande (inte mindre än 5,5 i något element).

avgifter

4 500 £ (Storbritannien och EU), 4 384 £ (internationellt)

Senast uppdaterad Apr. 2020

Om skolan

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Läs mer

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Läs mindre