ONLINESTUDIES

Se Studier på kandidatnivå i Turismledning Online

Ett intresse för en karriär inom handel och företagsledning ger ofta studenter till en kandidatexamen för företagsekonomi (BBA). Typiskt fullbordad på tre till fyra år kan en BBA innehålla allmänna affärskurser och avancerade koncentrationer.

Vad är en online BBA i Tourism Management? Studenter i detta program kan introduceras till komplexiteten av turism, fritid och evenemang. Deras kurser kan innehålla inledande lektioner i resor och turism. Studenter kan ha möjlighet att välja en kurs från en mängd olika koncentrationer. Kurser på finans, marknadsstrategier och företagsledning förväntas vanligtvis av studieplanen. Möjligheten att läsa marknaden och strategisera i turistindustrins större omfattning är viktigt.

För studenter som bedriver en BBA i turismförvaltning är anledningarna att göra det många. Programmet kan till exempel hjälpa eleverna att skära sina färdigheter i att leda en händelse eller ett litet lag.Dessutom kan en BBA utveckla en persons förståelse av olika kulturer.

När det gäller högskolor kan kostnaderna för närvaro fluktuera. De faktorer som väger in i kostnaden är typiskt vilken skola någon är intresserad av och hur lång tid programmet tar för att slutföra. Framtida studenter ska alltid göra forskning när de letar efter en lämplig skola.

Personer som bedriver en BBA i Tourism Management kan förvänta sig att hitta karriär inom flera olika områden. Denna grad ger en bred översikt över turistindustrin. Ställningar som studenter ofta letar efter är positioner inom kundtjänst, evenemangsplanering, internationell turism, nöjesparker och till och med kryssningsrederier. Eleverna har ofta starka grundar för att arbeta var som helst inom servicebranschen och i allmänhet i hög betalande positioner.

Internationella alternativ finns tillgängliga för en BBA i turismsledning. Studenter kan delta i programmet utan att delta i klasserna på campus.För dem som behöver flexibla scheman eller bor i avlägsna områden är onlineklasser lämpliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Turismledning Filter

BBA-specialisering inom gästfrihet och turismledning

Rushford Business School
BBA
01 Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
30 månader
Engelska
Internet

BBA-programmet Hospitality and Tourism Management vid Rushford Business School har utformats för att erbjuda studenterna praktiska färdigheter och grundläggande kunskaper om a ...

Läs mer