ONLINESTUDIES

Se 3 kandidatprogram i företagsadministration i Turism Nätbaserade

En bachelor i företagsekonomi (BBA) är en examen som kan slutföras om tre till fyra år om ingen tidigare utbildning har förvärvats. Studenter som bedriver denna typ av examen söker ofta karriär inom företagsekonomi eller handel.

Vad är en online BBA i turism? Studenter som deltar i programmet är utbildade för att ha de yrkeskunskaper som krävs för att bedriva ett antal karriärer inom gästbranschen. Kursplanen innehåller vanligtvis kurser om teori samt praktik och praktik. Studenter kan njuta av läroplan som är skräddarsydd för sina intressen och specialisering. Programdeltagare kan också lära sig att navigera i mångfaldsfrågor i branschen.

Studenter som deltar i detta program söker vanligtvis kompetenser som hjälper dem att starta sin karriär. En BBA i turism kan hjälpa deltagarna att utveckla färdigheter i effektiv kommunikation. Detta gäller för muntlig och skriftlig kommunikation.Programmet kan också förbättra personens problemlösningsförmåga och hjälpa dem att utveckla starka interpersonella färdigheter.

Individer bör komma ihåg att varje institution fastställer sina egna kostnader. Undervisningen varierar beroende på skolans och programmets längd.

Turism och gästfrihet industrin är en bred. Det finns många olika specialiseringar och en mängd olika karriärmöjligheter. Till exempel kan vissa deltagare fortsätta att vara egenföretagare. Vissa studenter väljer att starta egen resebyrå eller resebyrå. Det finns också de som kan välja att bli en frilansarrangörsplanerare. Andra karriärer innefattar att arbeta för ett hållbart turistbyrå eller som en semesterrepresentant.

En online BBA i turism kan sökas ut från bekvämligheten hos studentens eget hem. Dessutom kan internationella skolor delta utan att behöva resa.Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Turism Filter

BBA-specialisering inom gästfrihet och turismledning

Rushford Business School
BBA
01 Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
30 månader
Engelska
Internet

BBA-programmet Hospitality and Tourism Management vid Rushford Business School har utformats för att erbjuda studenterna praktiska färdigheter och grundläggande kunskaper om a ...

Läs mer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

ABMS är certifierad av EFMD EOCCS, den schweiziska nationella kvaliteten på utbildningen (EduQua) och ASIC UK. WSB är ett europeiskt erkänt universitet och KNU är ett europeis ...

Läs mer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Runt 60% av turistnäringen sade att utbildning / Deltidsarbete under studien hade en positiv effekt på personalomsättningen. 2017 hotell- och turistnäringen förväntas generera ...

Läs mer