ONLINESTUDIES

Hitta kandidatprogram i Studier i administration Nätbaserade i Asien 2020

En kandidatexamen i företagsadministration är en grundutbildning som tar cirka tre till fyra år att genomföra. Genom att ta en BBA kan man utveckla det kritiska tänkande, den tidshantering och den ledarskapsförmåga som man behöver för att vara en tillgång på vilken som helst arbetsplats.

I den akademiska världen är studier inom administration menade som en förberedelse på jobb i näringslivet. Studenter förväntas lära sig grunderna inom företagsledning, interpersonella färdigheter och hur man arbetar i grupp.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Kontakta universitet Topp kandidatprogrammen i företagsadministration i Studier i administration nätbaserat i Asien 2020

1 Resultat i Studier i administration, Asien Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi (marknadsföring, HR, islamisk redovisning och ekonomi)

Lakshveer Overseas Solution
BBA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Underlätta studentprogression, både akademisk och yrkesmässig, genom att utveckla kunskap, nyckelfärdigheter och kapacitet för självständigt och livslångt lärande.

Läs mer