ONLINESTUDIES

Se kandidatprogram i företagsadministration i Personaladministration (HR) Nätbaserat i Asien 2020

En kandidatexamen i företagsadministration får man när man har slutfört ca fyra års studier med tillfredsställande resultat inom företagsekonomi. BBA-program är perfekta för studenter som vill arbeta inom företagsekonomi, förvaltning, handel och redovisning.

En examen i mänskliga resurser förbereder studenter på att träda in i arbetskraften hos olika typer av organisationer och företag. När man studerar till en examen av detta slag blir man introducerad till ett antal relevanta ämnen såsom arbetsrätt, lika lön, organisatoriskt beteende, management och ledarskap.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Be om information Topp BBA-program i Personaladministration (HR) Online i Asien 2020

1 Resultat i Personaladministration (HR), Asien Filter

Kandidatexamen i företagsekonomi (marknadsföring, HR, islamisk redovisning och ekonomi)

Lakshveer Overseas Solution
BBA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Underlätta studentprogression, både akademisk och yrkesmässig, genom att utveckla kunskap, nyckelfärdigheter och kapacitet för självständigt och livslångt lärande.

Läs mer