ONLINESTUDIES

Sök 2 kandidatprogrammen i företagsadministration i Ledning inom internationell hotelldrift Nätbaserade

Studenter som har examen gymnasium kan fortsätta att nå en online-kandidatexamen i företagsekonomi. Dessa kvalifikationer kan leda till många arbetsutsikter i sitt valda ämnesområde eller kan vara en annan milstolpe mot en större framsteg med en magisterexamen.

Vad är en online BBA i International Hotel Management? Denna kandidatexamen kan ge eleverna större förståelse för gästfrihetsfältet, förbereda dem för tillträde eller ledningsuppdrag i relaterade områden. Särskilda fokuser på studier kan innefatta lektioner i hotellledning, affärs- och ryktehantering eller fokus på kundservicen. Enskilda kurser kan variera från servicekvalitetshantering och hushållning till hotellövervakning.

Inlärningsförmåga på dessa områden bör övervägas för alla studier.Många av dessa kurser undervisar ledarskap, ledarskap och affärsförmåga som gäller för en mängd olika jobb och karriärvägar i det relaterade området.

Med tanke på att en BBA kan ta upp till fyra år för att slutföra och programkostnader skiljer sig åt mellan institutioner är det i allmänhet inte tillrådligt att slutföra eventuella utbetalningar i förskott. Mer information om den valda skolan och antalet år bör övervägas.

Många karriärer inom gästbranschen kan närma sig genom detta examen. Jobb kan innehålla internationell utväg eller hotellchef, bokning eller kontorsledare och många möjligheter till marknadsföring och försäljning i dessa avdelningar. Eleverna lär sig värdefull insikt som kan styra dem mot operativa hotell eller restaurang online bokningsprogram, kundservice framsteg och andra viktiga affärer eller ledarskap verksamhet som behövs på plats.

Att ta reda på var man ska uppnå en BBA har blivit mycket mer tillgänglig på grund av online-akademier som erbjuder internationella och avlägsna möjligheter. Om du letar efter mer information om en viss institution söker du efter ditt program nedan och kontaktar direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i Ledning inom internationell hotelldrift Filter

Kandidatexamen i internationella hotell och hospitality management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

I slutet av kandidatexamen i International Hotel och Hospitality Management utbildningen utexaminerade förväntas kombinera teori med praktik och visa en god kunskap om Hotel m ...

Läs mer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Detta Executive Bachelor (EBBA) i International Hotel och Hospitality management Utbildningen görs för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ...

Läs mer