ONLINESTUDIES

Se 4 Kandidatexamina i företagsadministration (BBA:er) i Hotell & Restaurang på internet

Studenter som vill ha en karriär inom handel och företagsekonomi söker sig ofta efter en bachelor i företagsekonomi (BBA). I allmänhet tar en BBA mellan tre och fyra år att slutföra och erbjuder flera koncentrationer. Denna grad kan fungera som ett snabbt spår i karriärer med hög ansvarsförmåga och bättre löner.

Vad är en online BBA i gästfrihet? Gästfrihetsprogrammet koncentrerar sig oftast på att studenterna kan arbeta inom någon typ av gästfrihetsorganisation. Kurserna syftar i stor utsträckning till att instruera studenter om hur man löser problem inom branschen med hjälp av praktiska färdigheter och teori. Studenter kan lära sig att konfidentiellt hantera kontakter inom en mängd olika organisationer, utveckla problemlösningsförmåga med ett team och navigera på marknadsutvecklingen. Denna grad kan skräddarsys för en viss elevs intresse av intresse för att hjälpa till att hitta en karriär inom ett visst område.

De som tjänar en kandidatexamen i företagsekonomi tenderar att ha bra ledarskapsförmåga. Studenter kan uppmuntras att utveckla förmåga att arbeta i olika miljöer som liknar vad de kan utsättas för i arbetskraften. Genom att lära sig att anpassa sig till en mångsidig arbetsplats kan eleverna läras att förstå hur kultur och mångfald påverkar gästfrihetstrender.

Kostnaden för en examen i gästfrihet har flera faktorer. För det första beror det tungt på institutionen och platsen för nämnda institution. För det andra kan programmets längd och till och med den koncentration som en person vill gå in på, kunna påverka priset. För att fullt ut förstå kostnaderna kan individer kontakta antagningskontoret.

Det finns så många karriärer inom gästbranschen. De som avlägger sig från programmet kan befinner sig i hotellledning, restaurangledning eller som evenemangsplanerare.En kandidat kan bli kasinomästare, sommelier, hushållsansvarig chef eller kock. Många företag erbjuder uppåtgående rörlighet från en enda plats till en region och sedan till administration. En grad ger ofta en kortare väg till toppen.

För studenter som bor i avlägsna områden eller är utan förmåga att resa runt om i världen kan online-lektioner vara ett bra val. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

4 Resultat i Hotell & Restaurang Filter

BBA-specialisering inom gästfrihet och turismledning

Rushford Business School
BBA
01 Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
30 månader
Engelska
Internet

BBA-programmet Hospitality and Tourism Management vid Rushford Business School har utformats för att erbjuda studenterna praktiska färdigheter och grundläggande kunskaper om a ...

Läs mer

Bachelor of Business Administration

CALIMT
BBA
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Internet

CALIMT : s kandidatexamen för företagsekonomi (BBA) introducerar grunderna för verksamheten som redovisning, finans, marknadsföring, verksamhet och ledarskap.

Läs mer

Kandidatexamen i internationella hotell och hospitality management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

I slutet av kandidatexamen i International Hotel och Hospitality Management utbildningen utexaminerade förväntas kombinera teori med praktik och visa en god kunskap om Hotel m ...

Läs mer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Detta Executive Bachelor (EBBA) i International Hotel och Hospitality management Utbildningen görs för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ...

Läs mer