ONLINESTUDIES

Jämför kandidatprogrammen i företagsadministration (BBA) i Detaljhandel Nätbaserat i Europa 2020

En kandidatexamen i företagsadministration får man när man har slutfört ca fyra års studier med tillfredsställande resultat inom företagsekonomi. BBA-program är perfekta för studenter som vill arbeta inom företagsekonomi, förvaltning, handel och redovisning.

Retail management är det område som handlar om administration, ledarskap och tillsyn inom detaljhandeln. Studenter som bedriver en av dessa program kan lära sig om allt från försäljningsmetoder till lönehantering, samt branschspecifik information.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Be om information Mest populära BBA:er i Detaljhandel Nätbaserade i Europa 2020

2 Resultat i Detaljhandel, Europa Filter

Verkställande kandidatexamen inom produkt- och category management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Detta Executive Bachelor (EBBA) i produktutveckling och Category Management kurs är gjord för studenter som arbetade direkt efter gymnasiet under minst 3 år i ledande ställnin ...

Läs mer

Kandidatexamen i produkt- och category management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

I slutet av kandidatexamen (BBA) i produkt- och kategorihantering, är akademiker förväntas kombinera teori och praktik och visar en god kunskap om produkt- och Category Manage ...

Läs mer