STUDYONLINE.SE

Jämför BBA-examina i Affärer nätbaserade

En Bachelor of Business Administration är ett akademiskt program som kan tjäna på cirka tre till fyra års heltidsskolan. Studenter som genomför en BBA kan vara bättre förberedda för de rigor och utmaningar de kommer att möta i företagsvärlden, och denna förberedelse kan leda till större professionella möjligheter.

Vad är en online BBA i företag? Denna grad ger ofta eleverna den kunskap och erfarenhet som de behöver för att kunna vara kompetenta och kompetenta företagsledare. Kurser inom detta program kan omfatta företagsfinansiering, företagsstatistik, konsumentbeteende, reklam, organisationsbeteende och investeringsprinciper. Dessa kurser kan hjälpa studenter att bättre förstå företagsmiljöer, fria företag och ekonomin. Med ett online-utbildningsprogram har eleverna möjlighet att slutföra sina kurser, titta på föreläsningar, ta prov och delta i klassdiskussioner helt online via internet och andra digitala verktyg.

Studenter som tjänar en BBA i företag kan förbättra sin kompetens inom organisation, ledarskap och kritiskt tänkande. En annan potentiell fördel med denna examen är en förstärkt kunskap om handel och handel som är avgörande för framgång i näringslivet.

Kostnaden för att få en kandidatexamen varierar beroende på skolan och de specifika utbildningsprogrammen som erbjuds. Studenter förväntas i allmänhet noggrant undersöka sitt valda program för att se till att det anpassas till sina akademiska mål.

Personer som får en BBA i Business är ofta efterfrågade på karriär inom områdena affärs-, handel och handel, utbildning, detaljhandel, regering och ideella organisationer. Populära karriär för utexaminerade inkluderar redovisning, personalresurser, dataanalysanalytiker, affärskontorledare, budgetanalytiker, marknadsförare eller projektledare.Med sin förbättrade affärsförmåga kan vissa studenter också välja att ta en mer entreprenörsrutt och jobba för sig själva.

Att tjäna en BBA är ett pedagogiskt mål som kan hjälpa studenter att uppnå sina personliga och professionella ambitioner. För att komma igång på din examen, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Affärer Filter

Online BBA: Business

Mount Mercy University Online
Internet Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Cedar Rapids

Mount Mercy Universitys online-affärsverksamhet gör det möjligt för eleverna att para teoretiska konstruktioner med praktisk verklig erfarenhet utanför klassrummet för en högkvalitativ, välutbildad pedagogisk erfarenhet.