66 Online BBA Program i Affärsadministration 2024

Online BBA Program i Affärsadministration 2024Filter
    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online BBA i Cybersecurity Operations Management-examen från Utica College ger de nödvändiga ledarskapsförmågan som krävs för att sticka ut som ledare inom det snabbt växande området cybersäkerhet. Genom kurser som utforskar strategisk ledning, undersökningar av datornätverk, cyberoperationer, systemsårbarhetsanalys och mer kommer du att utveckla vad som krävs för att möta kraven från dagens arbetsgivare och bygga den akademiska grunden som krävs för att bedriva forskarstudier.

    • Gainesville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Livingston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gör dig redo för en framgångsrik finansiell karriär med en Bachelor of Business Administration in Finance från University of West Alabama Online . Genom 100 % onlinestudie kan du förbereda dig för att bli en certifierad finansiell planerare eller utöva andra efterfrågade roller. Du lär dig att vägleda företag till smarta beslut med sina pengar. Med sex startdatum per år är det alltid ett bra tillfälle att kontakta dig om att fortsätta din affärsexamen med UWA.

    • UK Online, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår Business examen nivå 4 ger dig en grund i företagsekonomi och en förståelse för det bredare sammanhanget av affärspraxis. Nivå 5 och 6 låter dig utveckla en mer detaljerad förståelse för företagsadministration och ledning. Detta program ger en möjlighet att studera för BA (Hons) Business Administration med hjälp av en flexibel och distribuerad lärmiljö som kommer att förbättra din lärandeupplevelse eftersom Robert Kennedy College tillhandahåller en skräddarsydd serie moduler via distansutbildning som, inom en bestämd tidsram, tillåter studera i en takt, plats och plats som passar dig. Inrättandet av inlärningsset är avgörande för att driva igenom konceptet med den reflekterande utövaren och är utformad för att uppmuntra dig att interagera med andra deltagare, både formellt och informellt, för att söka bästa praxis och utmana befintliga metoder. Detta program drar stor nytta av internationaliteten som härrör från att rekrytera studenter som dig själv, från alla bebodda kontinenter, och att kunna dra på handledare, väl kvalificerade inom sitt område, från hela världen. Lär dig på Schweiz främsta privata college och ta examen med studenter från över 130 olika länder och från University of Cumbria.

    • Barcelona, Spanien
    • Geneva, Schweiz
    • + 1 more

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Executive Bachelor of Business Administration (EBBA) är ett ettårigt, två-terminsintensivt program. Detta program är utformat för yrkesverksamma inom mitten eller ledande befattningar med minst fem års arbetslivserfarenhet. Det utrustade professionella med teorin och koncepten för att stärka sin omfattande arbetslivserfarenhet och förbereda dem för doktorandstudier.

    • Online Spain
    • Online Switzerland

    Heltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Executive BBA är en del av ett integrerat tvåårigt program för studenter som vill ta en master- eller MBA-examen men inte har eller inte har avslutat en kandidatexamen eller motsvarande. Programmet är utformat för yrkesverksamma i mellan- eller högre chefsbefattningar som har minst fem års arbetslivserfarenhet.

    • Richmond, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    120 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    EKU: s 100% online -kandidatexamen i företagsekonomi förbereder studenterna att bidra till näringslivet och bli framgångsrika företagsledare. Studenter tillämpar beprövade affärsprinciper för att utforska och hantera de utmaningar och möjligheter som finns i det utvecklande affärslandskapet. Utexaminerade är beredda att ta nyckelpositioner med utmärkta löner eller fortsätta en MBA.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration in Marketing-programmet genom UC Online låter dig tjäna en examen från det nationellt rankade Lindner College of Business på ditt eget schema var som helst. Marknadsföring är ett brett och integrerat system av aktiviteter som hjälper organisationer att tillhandahålla produkter och tjänster som tillfredsställer kunder.

    • Geneva, Schweiz
    • Online

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Accelerated Bachelor in Business and Management är en 2-årig schweizisk BBA-examen. Bachelor i Business and Management levereras av Swiss School of Business and Management (SSBM). Detta unika online kandidatprogram är utformat för att erbjuda dig flexibilitet genom att studera online genom SSBM:s toppmoderna teknologi.

    • White Plains, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    BBA in Business Administration - Management är ett helt onlineprogram som erbjuder studenterna ett starkt och brett affärsprogram genom att integrera kurser i ledningen, marknadsföring, finansiera, teknologi, och projektledning. Studenterna lär sig tillämpade affärsfärdigheter som problemlösning, beslutsfattande, teambuilding, och strategisk planering.

    • Spain Online, Spanien

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online BBA in Management är ett multikulturellt program för de internationella studenterna som vill utveckla en solid förståelse för de många kärnverksamhetskoncepten ur ett globalt perspektiv. Studenter försöker förvärva en djupgående kunskap om globala marknader och industrier, samt förstå affärskulturerna i Europa, Asien, Latinamerika och andra regioner runt om i världen.

    • Turku, Finland

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Innsbruck, Österrike

    Heltid, Deltid

    6 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk, Tysk

    • Online

    Heltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vårt BBA-program är utformat för att förbättra spektrumet för en student som täcker hans / hennes grundläggande affärsaspekter.

    • Banjul, Gambia

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    The Bachelor of Business Administration-programmet är ett 4-årigt program som öppnar dörren till det spännande område administrerings verksamheten.