STUDYONLINE.SE

Se alla BBA-programmen i Affärsadministration i Spanien på internet 2019

En kandidatexamen i företagsadministration får man när man har slutfört ca fyra års studier med tillfredsställande resultat inom företagsekonomi. BBA-program är perfekta för studenter som vill arbeta inom företagsekonomi, förvaltning, handel och redovisning.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Börja idag Mest populära BBA:er i Affärsadministration i Spanien Nätbaserade 2019

2 Resultat i Affärsadministration, Spanien Filter

GBSB Global Business School - Online programs
Internet Heltid Deltid 3 år Öppen antagning Spanien Spain Online Madrid + 2 fler

Online bba i digital verksamhet

GBSB Global Business School - Online programs
Internet Heltid Deltid 3 - 4 år Öppen antagning Spanien Spain Online Madrid + 2 fler

Online BBA i Digital Business förbereder studenterna att möta de utmaningar som presenteras av den globaliserade ekonomin och ger de kunskaper och färdigheter som krävs för att arbeta över gränserna. Eleverna utvecklar en större kulturell intelligens och medvetenhet, vilket gör det möjligt för dem att arbeta effektivt med människor som har väldigt olika värderingar och beteenden.