STUDYONLINE.SE

Sök kandidatprogram i Affärsadministration Nätbaserat Afrika 2019

En kandidatexamen i företagsadministration får man när man har slutfört ca fyra års studier med tillfredsställande resultat inom företagsekonomi. BBA-program är perfekta för studenter som vill arbeta inom företagsekonomi, förvaltning, handel och redovisning.

Afrika är en kontinent med 53 självständiga länder och en rik blandning av infödda folk, kulturer, ekonomier och historia. Afrika är den näst största kontinenten i världen.

Kontakta universitet mest populära BBA-examina i Affärsadministration på internet Afrika 2019

3 Resultat i Affärsadministration, Afrika Filter

Bachelor of Business Administration

Chartall Business College
Campusstudier Heltid 3 - 5 år Februari 2020 Sydafrika Johannesburg

Företagsekonomiska fakulteten (BBA) fokuserar på förvaltning och administration av människor, processer, metoder och system (MAPPPS).

Kandidatexamen i företagsekonomi

EELU Egyptian E-Learning University
Internet Heltid September 2019 Egypten Egypt Online

Kandidatprogrammet för företagsekonomi examen ger kurser och affärsrelaterade erfarenheter i klass för studenter som avser att fortsätta karriär inom företagsledning. Det betonar integrationen av de olika verksamhetsområdena för att utveckla ett allmänt perspektiv på affärsproblem och utmaningar.

Bachelor of Business Administration (BBA)

Islamic Online University
Internet Heltid Deltid 4 år Kontakt Skolan Gambia Banjul + 1 fler

The Bachelor of Business Administration-programmet är ett 4-årigt program som öppnar dörren till det spännande område administrerings verksamheten.