STUDYONLINE.SE

Se 12 Kandidatexamina i humaniora i Studier i management Nätbaserad

För att förbättra sina arbetskraftsutsikter och lära sig mer om ett ämne väljer många studenter att ta en kandidatexamen, till exempel en kandidatexamen i humaniora. Vissa skolor ger studenter möjlighet att ta en BA på ett flexibelt sätt genom online- eller deltidsprogram.

Managementprogram hjälper till att förbereda studenterna på nybörjarpositioner hos företag genom att lära dem olika förvaltningsprinciper. Dessa innehåller ofta problemlösning, organisatoriskt beteende och beslutsfattandet. Managementkurser kan också fokusera på att lära ut de ledaregenskaper som krävs för att bli en chef.

kandidatprogram i humaniora i Studier i management nätbaserat

12 Resultat i Studier i management Filter

Bachelor of Arts (grad avslutad)

Dakota Wesleyan University Online
Internet Heltid Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Mitchell + 1 fler

Förbereda sig för att bli en effektiv och etisk professionellt genom meningsfulla kontakter i en gemensam och värderingsstyrt miljö.

Kandidatexamen i social förvaltning (ba)

Apollon Hochschule
Internet Deltid 36 - 48 månader Öppen antagning Tyskland Tyskland Online

Den nya APOLLON Fernstudiengang Bachelor Social Management (BA) förmedlar en marknad ofta krävt kombination av affärs know-how och mycket sofistikerad syn på socialt arbete. Detta omfattar tillhandahållande av branschkunskap och ramen för den sociala ekonomin. Det har även applikationsspecifika valbara som du differentierade vorbreiten i olika tillämpningsområden. Banbrytande läroplanen, till exempel, ...

Ungkarl händelsehantering

IUBH Fernstudium
Internet Heltid Deltid 6 - 12 terminer Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Vår kandidatexamen i Event Management (BA) förbereder dig med omfattande kunskap om organisationen av konsumentaffärs och internationella evenemang samt nödvändig know-how inom näringsliv och ekonomi optimalt för utmaningarna i händelsehantering.

Bachelor International Management

IUBH Fernstudium
Internet Heltid Deltid 36 - 72 månader Kontakt Skolan Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Världen blir alltmer internationell: sociala medier, Instagram och Snapchat bidrar till att sprida trender och information internationellt på bara några sekunder och förändrar marknadsföringen av stora internationella varumärken. Att rekrytera anställda från hela världen, men även sända medarbetare utomlands, är en av de största utmaningarna företagen står inför. Stora företag och medelstora företag växer alltmer globalt, och kraven på internationell försörjningskedjestyrning växer också.

Bachelor Health Management

IUBH Fernstudium
Internet Heltid Deltid 36 - 72 månader Öppen antagning Tyskland Bad Honnef + 1 fler

Den demografiska förändringen i samhället fortsätter att utvecklas och antalet personer som behöver vård och behandling ökar stadigt. Samtidigt behöver många vårdinstitutioner spara. För att utveckla en effektiv strategi här kombinerar hälsochefer företagsekonomi med branschkunskap.

Kandidatexamen i organisatorisk ledarskap - Marknadsföringskoncentration

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Utforska de sociala och kulturella aspekterna av verksamheten och hur de påverkar organisatorisk effektivitet med online-kandidatexamen i organisatorisk ledarskap - Marketing Concentration-programmet.

Kandidatexamen i organisatorisk ledarskap - Human Resources Concentration

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Utforska de sociala och kulturella aspekterna av verksamheten och hur de påverkar organisatorisk effektivitet med online-kandidatexamen i organisatorisk ledarskap - Human Resources Management Concentration-programmet.

Bachelor of Arts i organisatorisk ledarskap

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Utforska de sociala och kulturella aspekterna av verksamheten och hur de påverkar organisatorisk effektivitet med online-kandidatexamen i organisatorisk ledarskapsprogram.

Kandidatexamen i ledning

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Benediktinuniversitetets fullständiga online-Bachelor of Arts in Management-program ger dig en helhetssyn över företagsledningen genom att utforska flera viktiga affärsfunktioner för att hjälpa dig att bli en effektiv och effektiv ledare i dagens komplexa organisatoriska landskap.

Bachelor of Arts in Management - Marknadsföringskoncentration

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Marknadsföringskoncentrationerna omfattar ämnen som konsumentbeteende, marknadsföringsstrategier, internationell marknadsföring och internetmarknadsföring.

Kandidatexamen i Management - Human Resources Concentration

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Human Resources Management-koncentrationen granskar anställningsrekryteringsstrategier, prestations- och utvärderingshantering, ersättning och förmånsadministration och anställningsrätt.

BA (Hons) Business and Management

University of Essex Online
Internet Deltid 48 månader Öppen antagning Storbritannien UK Online Colchester + 1 fler

Vår Business and Management Bachelors degree online gör det möjligt för studenter att utveckla sin kunskap, kompetens och förståelse för de strategiska och internationella dimensionerna av företag och ledning. Kursen ger dig den kompetens som behövs för att kritiskt utvärdera affärsmodeller och koncept och tillämpa dem på verkliga situationer ...