Filter
BA
Tyskland Tempo: Deltid

Se BA-program i Sjukvårdsförvaltning i Tyskland Nätbaserad 2020

En kandidatexamen i humaniora är en grundutbildning som man kan ta på cirka tre till fyra år. Att ta en BA kan hjälpa studenter att öka sina kunskaper och färdigheter, vilket kan leda till mer intressanta karriärer och möjligheter.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Kontakta skolor direkt Topp kandidatprogram i humaniora i Sjukvårdsförvaltning i Tyskland nätbaserade 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Sjukvårdsförvaltning, Tyskland

Examina
Plats
Tyskland
Tempo
IUBH Fernstudium

Den demografiska förändringen i samhället fortsätter att utvecklas och antalet personer som behöver vård och behandling ökar stadigt. Samtidigt behöver många vårdinstitut ... [+]

Bachelor Health Management

Den demografiska förändringen i samhället fortsätter att utvecklas och antalet personer som behöver vård och behandling ökar stadigt. Samtidigt behöver många vårdinstitutioner spara. För att utveckla en effektiv strategi här kombinerar hälsochefer företagsekonomi med branschkunskap. Som en del av era studier förbereder vi dig för ett arbete vid gränssnittet mellan hälso- och företagsadministration och förbereder dig också för framtida ledarskapsansvar inom hälsosektorn.

Ackrediterad examen

Alla nuvarande program för IUBH är ackrediterade av FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation).

En ackreditering utesluts endast om ett studieprogram uppfyller alla kvalitativa krav när det gäller innehåll och struktur.... [-]

Tyskland Bad Honnef
Öppen antagning
Tysk
Deltid
36 - 72 månader
Internet
Läs mer på svenska