Filter
BA
Tempo: Deltid

jämför Kandidatprogram i humaniora i Sjukvårdsförvaltning Nätbaserat

Att ta en kandidatexamen är ett mål som många har. Studenter som tar en BA erhåller vanligtvis en både djupgående och praktisk utbildning, vilket kan öppna många dörrar i arbetslivet.

Kandidatexamen i humaniora i Sjukvårdsförvaltning Nätbaserat

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Sjukvårdsförvaltning

IUBH Fernstudium

Den demografiska förändringen i samhället fortsätter att utvecklas och antalet personer som behöver vård och behandling ökar stadigt. Samtidigt behöver många vårdinstitut ... [+]

Bachelor Health Management

Den demografiska förändringen i samhället fortsätter att utvecklas och antalet personer som behöver vård och behandling ökar stadigt. Samtidigt behöver många vårdinstitutioner spara. För att utveckla en effektiv strategi här kombinerar hälsochefer företagsekonomi med branschkunskap. Som en del av era studier förbereder vi dig för ett arbete vid gränssnittet mellan hälso- och företagsadministration och förbereder dig också för framtida ledarskapsansvar inom hälsosektorn.

Ackrediterad examen

Alla nuvarande program för IUBH är ackrediterade av FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation).

En ackreditering utesluts endast om ett studieprogram uppfyller alla kvalitativa krav när det gäller innehåll och struktur.... [-]

Tyskland Bad Honnef
Öppen antagning
Tysk
Deltid
36 - 72 månader
Internet
Läs mer på svenska