Filter
BA
Nordamerika Tempo: Deltid

Se kandidatprogrammen i humaniora i Projektförvaltning på internet i Nordamerika 2020

För att förbättra sina arbetskraftsutsikter och lära sig mer om ett ämne väljer många studenter att ta en kandidatexamen, till exempel en kandidatexamen i humaniora. Vissa skolor ger studenter möjlighet att ta en BA på ett flexibelt sätt genom online- eller deltidsprogram.

Projektledning innebär att organisera och administrera projekt framgångsrikt. Färdigheter som ofta används är riskhantering, anpassning till förändringar och effektiv kommunikation med intressenter och förståelse av deras förväntningar. En projektledare kan vara inblandad i flera projekt samtidigt.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Kontakta universitet Topp Kandidatexamina i humaniora i Projektförvaltning Nätbaserade i Nordamerika 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Projektförvaltning, Nordamerika

Dakota Wesleyan University Online

Förbereda sig för att bli en effektiv och etisk professionellt genom meningsfulla kontakter i en gemensam och värderingsstyrt miljö. ... [+]

Bästa BA-programmen i Projektförvaltning Nätbaserad i Nordamerika. Upptäck Vårt program Förbereda sig för att bli en effektiv och etisk professionellt genom meningsfulla kontakter i en gemensam och värderingsstyrt miljö. Perfekt för studenter med ett intresseföretag grad. Slutföra en kandidatexamen snabbare än du trodde var möjlig. Komplett kurser som helst, när som helst utan att någonsin behöva komma till campus. Bekvämt och anpassningsbara modellen möjliggör individualiserad planering. Bygga samarbetsrelationer med lärare och klasskamrater lika. Det finns tre startpunkter varje år. Nästa startdatum är 22 augusti, 2016. Delta heltid och avsluta programmet i knappt två år. Delta deltid program, som behövs för en sund balans mellan arbete / liv. Learning online på DWU ... [-]
Amerikas förenta stater Mitchell
September 2020
Engelska
Deltid
2 år
Internet
Läs mer på svenska