ONLINESTUDIES

Se 6 BA-examina i Pedagogik nätbaserade

En online BA är ett program som gör det möjligt för studenter att tjäna en kandidatexamen i konsten genom att läsa kurser över internet. Generellt kräver mellan tre och fem år att färdigställa, tillåter en online BA studenter att arbeta på sin egen tid och från en mängd olika platser. De finns i en mängd olika ämnen.

Så vad är en online BA i utbildning? Dessa program är avsedda att hjälpa eleverna att bli lärare, handledare eller lärare. Eleverna får lära sig om undervisningsstrategier, lektionsplanering, kommunikation, barns utveckling, och andra ämnen för att bli effektiva mentorer och professionella utbildning. Fokusområden kan omfatta den tidiga barndomen, ungdomsarbete, eller särskilda utbildningsområden som engelska. Vissa program kombineras med andra ämnen, såsom psykologi.

Många fördelar kan härledas från en online BA i utbildning. För en, kan eleverna upptäcker att ha en grad hjälper dem att få en kant när du söker efter ett jobb.För det andra, kan träna i utbildning hjälpa eleverna lära sig hur man bäst hjälpa barn i deras framtida karriärer och i andra områden i livet.

Det är viktigt att komma ihåg att terminspriserna, avgiftsstrukturer och materialkostnader i stor utsträckning kommer att variera mellan institutionerna. Vara säker på att du kontaktar din skola direkt före inskrivning, så att du kan göra viktiga ekonomiska beslut med korrekt information.

Vilka yrken kan de med en BA i utbildning fortsätta? De flesta studenter går vidare till att bli lärare på ett eller annat sätt; de kan fungera i primär, sekundär eller högre utbildning, eller ens med småbarn och spädbarn. De med en examen i utbildning kan också bli tränare, mentorer, administratörer, rektorer, analytiker, eller utbildning konsulter; vissa till och med väljer att fortsätta i den akademiska världen och utbilda andra lärare.

Vi kan hjälpa dig att hitta det program du letar efter.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

6 Resultat i Pedagogik Filter

Kandidatexamen i teaterstudier (Hons) Online deltid

Rose Bruford College of Theatre and Performance
BA
Sep 2020
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;10 år
Engelska
Internet

Vårt etablerade BA (Hons) Theatre Studies-program levereras av Online Learning och är ett idealiskt sätt att studera för din examen från var du än befinner dig i världen. Vår ...

Läs mer

Kandidat specialutbildning

IUBH Fernstudium
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
36 månader
Tysk
Internet

Terapeutiska lärare främjar och stödjer människor som lever under svåra förhållanden och med funktionsnedsättningar. Börja din distansutbildning i kurativ utbildning nu! ...

Läs mer

Ba Engelska Utbildning med lärarexamen

Columbia College
BA
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

Ackrediterade av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE), Columbia College engelska Education Program utrustar eleverna med de kunskaper och certifi ...

Läs mer

Bachelor of Arts i psykologi med inriktning på förskoleverksamheten

PATTEN UNIVERSITY
BA
Sep 2020
Engelska
Internet

Psykologin stora utforskar flera perspektiv av mänskliga tankeprocesser och beteenden, biologiska, beteendemässiga, kognitiva, socio-kulturella och utvecklande.

Läs mer

Kandidatutbildning för utbildning, rådgivning och personalutveckling

IUBH Fernstudium
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
36 månader
Tysk
Internet

Livslångt lärande fortsätter att få betydelse: pedagogiska specialister behövs. Börja din pedagogik för distansutbildning nu!

Läs mer

Bachelor Barndomsutbildning

IUBH Fernstudium
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
36 månader
Tysk
Internet

Framtiden tillhör våra barn. Var där och hjälp med att forma dem, särskilt i den första och viktigaste fasen av deras utveckling.

Läs mer