ONLINESTUDIES

Jämför Studier på kandidatnivå i Internationell förvaltning nätbaserat i Europa 2020

Att ta en kandidatexamen är ett mål som många har. Studenter som tar en BA erhåller vanligtvis en både djupgående och praktisk utbildning, vilket kan öppna många dörrar i arbetslivet.

Individer som vill förbättra sina kunskaper om internationell handel i relation till företag och förvaltning på global nivå kan uppleva en kurs i internationell management som väldigt hjälpsam. Detta kan framför allt vara en väldigt bra möjlighet för studenter som redan har en viss bakgrund från studier i management eller inom internationella studier.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kontakta skolor direkt i topp Kandidatexamina i humaniora i Internationell förvaltning nätbaserad i Europa 2020

2 Resultat i Internationell förvaltning, Europa Filter

International Management (BA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
BA
BA
Okt 2020
<
Heltid
<
7 terminer
15 Aug 2020
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Studera en kandidatexamen i internationell ledning. Detta BA-program lärs helt och hållet på engelska på vårt Macromedia-campus i Hamburg eller Berlin, Tyskland.

Läs mer

Bachelor International Management

IUBH Fernstudium
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
36 månader
Tysk
Internet

Om du är intresserad av andra kulturer, internationella varumärken och mycket affärer har du kommit till rätt ställe. Börja din internationella distansutbildning nu!

Läs mer