Filter
BA
Tyskland Tempo: Deltid

Se Kandidatexamina i humaniora i Förvaltning i Tyskland Online 2020

För att förbättra sina arbetskraftsutsikter och lära sig mer om ett ämne väljer många studenter att ta en kandidatexamen, till exempel en kandidatexamen i humaniora. Vissa skolor ger studenter möjlighet att ta en BA på ett flexibelt sätt genom online- eller deltidsprogram.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Kontakta universitet mest populära BA-program i Förvaltning i Tyskland nätbaserat 2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Förvaltning, Tyskland

Apollon Hochschule

Den nya APOLLON Fernstudiengang Bachelor Social Management (BA) förmedlar en marknad ofta krävt kombination av affärs know-how och mycket sofistikerad syn på socialt arbe ... [+]

Den nya APOLLON Fernstudiengang Bachelor Social Management (BA) förmedlar en marknad ofta krävt kombination av affärs know-how och mycket sofistikerad syn på socialt arbete. Detta omfattar tillhandahållande av branschkunskap och ramen för den sociala ekonomin. Det har även applikationsspecifika valbara som du differentierade vorbreiten i olika tillämpningsområden. Banbrytande läroplanen, till exempel, är tack vare modul för medborgarverksamhet, såsom HEDERS kontor, som kommer att forma den framtida omsorg blir starkare. Men även aktuella frågor som integration tas upp med modulen migrationsarbete.

Nyckel kvalifikationer

Som APOLLON Social chef du är väl förberedd, inte bara för dagens utmaningar på det sociala området, men också för framtida frågor. Du får:... [-]

Tyskland Tyskland Online
Öppen antagning
Tysk
Deltid
36 - 48 månader
Internet
Läs mer på svenska