STUDYONLINE.SE

Se 5 BA:er i Förvaltning Online

En kandidatexamen i humaniora är en grundutbildning som man kan ta på cirka tre till fyra år. Att ta en BA kan hjälpa studenter att öka sina kunskaper och färdigheter, vilket kan leda till mer intressanta karriärer och möjligheter.

BA i Förvaltning nätbaserat

5 Resultat i Förvaltning Filter

Kandidatexamen i social förvaltning (ba)

Apollon Hochschule
Internet Deltid 36 - 48 månader Öppen antagning Tyskland Tyskland Online

Den nya APOLLON Fernstudiengang Bachelor Social Management (BA) förmedlar en marknad ofta krävt kombination av affärs know-how och mycket sofistikerad syn på socialt arbete. Detta omfattar tillhandahållande av branschkunskap och ramen för den sociala ekonomin. Det har även applikationsspecifika valbara som du differentierade vorbreiten i olika tillämpningsområden. Banbrytande läroplanen, till exempel, ...

Kandidatexamen i ledning

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Benediktinuniversitetets fullständiga online-Bachelor of Arts in Management-program ger dig en helhetssyn över företagsledningen genom att utforska flera viktiga affärsfunktioner för att hjälpa dig att bli en effektiv och effektiv ledare i dagens komplexa organisatoriska landskap.

Bachelor of Arts in Management - Marknadsföringskoncentration

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Marknadsföringskoncentrationerna omfattar ämnen som konsumentbeteende, marknadsföringsstrategier, internationell marknadsföring och internetmarknadsföring.

Kandidatexamen i Management - Human Resources Concentration

Benedictine University Online
Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Lisle

Human Resources Management-koncentrationen granskar anställningsrekryteringsstrategier, prestations- och utvärderingshantering, ersättning och förmånsadministration och anställningsrätt.

BA (Hons) Business and Management

University of Essex Online
Internet Deltid 48 månader Öppen antagning Storbritannien UK Online Colchester + 1 fler

Vår Business and Management Bachelors degree online gör det möjligt för studenter att utveckla sin kunskap, kompetens och förståelse för de strategiska och internationella dimensionerna av företag och ledning. Kursen ger dig den kompetens som behövs för att kritiskt utvärdera affärsmodeller och koncept och tillämpa dem på verkliga situationer ...