ONLINESTUDIES

Hitta 2 BA:er i Förskoledidaktik nätbaserade

En online-kandidatexamen tar vanligen fyra år eller mer att slutföra beroende på heltid eller deltidstudie. Denna grad riktar sig till individer på avlägsna platser eller de som letar efter den flexibilitet som online-klasserna erbjuder. En kandidatexamen har koncentrerat kurser såväl som generösa liberal arts kurser.

Vad är en online-BA i tidig barndomsutbildning? Denna examen fokuserar på det viktiga området för barnutveckling, inklusive biologiska, beteendemässiga och sociala framsteg. Att tjäna i denna grad gör det möjligt för elever att vara beredda att lära barn i offentliga eller privata skolinställningar. Studenter intresserade av detta område bör vara redo att ta kurser som instruktionsdesign, möta behoven hos specialbehovsstuderande, lärarvetenskap, matematik, läsning och mer.För personer som är intresserade av att arbeta med små barn är en online-kandidatexamen i tidig barndomsutbildning ett bra sätt att få den kunskap och färdigheter som krävs för att effektivt kunna interagera med och undervisa denna specifika befolkning.

Studenter som fullgör denna examen kommer att få värdefulla interpersonella färdigheter som gör det möjligt för dem att effektivt kommunicera och påverka den yngre befolkningen. Dessutom förbereder denna grad eleverna att bli framgångsrika lärare och kommer att öppna många karriärmöjligheter i utbildningen.

Kostnaden för att erhålla en kandidatexamen varierar beroende på olika faktorer som skolan, programmets längd och speciella kursutbud eller seminarier. För detaljerad information, kontakta skolan efter eget val.

Kandidater från detta program kan förvänta sig olika karriärmöjligheter inom barnomsorg, utbildning, vård och mer.Eftersom denna grad vapen individer med kunskap om barnutveckling och effektiva undervisningsförmåga kommer individerna att vara beredda att hantera ståndpunkter, inklusive tidig barndomslärare, läraradministratör, socialarbetare, vägledare och många fler.

Tidig barndomsutbildning är ett givande fält för de individer som vill ha ett positivt inflytande i yngre barns liv. För att få reda på hur du tjänar din online-kandidatexamen i det här fältet, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

2 Resultat i Förskoledidaktik Filter

Bachelor Barndomsutbildning

IUBH Fernstudium
BA
<
Heltid
<
Deltid
<
36 månader
Tysk
Internet

Framtiden tillhör våra barn. Var där och hjälp med att forma dem, särskilt i den första och viktigaste fasen av deras utveckling.

Läs mer

Bachelor of Arts i psykologi med inriktning på förskoleverksamheten

PATTEN UNIVERSITY
BA
Engelska
Internet

Psykologin stora utforskar flera perspektiv av mänskliga tankeprocesser och beteenden, biologiska, beteendemässiga, kognitiva, socio-kulturella och utvecklande.

Läs mer