Hitta 2 BA:er i Förskoledidaktik nätbaserade

En online-kandidatexamen tar vanligen fyra år eller mer att slutföra beroende på heltid eller deltidstudie. Denna grad riktar sig till individer på avlägsna platser eller de som letar efter den flexibilitet som online-klasserna erbjuder. En kandidatexamen har koncentrerat kurser såväl som generösa liberal arts kurser. Vad är en online-BA i tidig barndomsutbildning? Denna examen fokusera… Läs mer

En online-kandidatexamen tar vanligen fyra år eller mer att slutföra beroende på heltid eller deltidstudie. Denna grad riktar sig till individer på avlägsna platser eller de som letar efter den flexibilitet som online-klasserna erbjuder. En kandidatexamen har koncentrerat kurser såväl som generösa liberal arts kurser.

Vad är en online-BA i tidig barndomsutbildning? Denna examen fokuserar på det viktiga området för barnutveckling, inklusive biologiska, beteendemässiga och sociala framsteg. Att tjäna i denna grad gör det möjligt för elever att vara beredda att lära barn i offentliga eller privata skolinställningar. Studenter intresserade av detta område bör vara redo att ta kurser som instruktionsdesign, möta behoven hos specialbehovsstuderande, lärarvetenskap, matematik, läsning och mer.För personer som är intresserade av att arbeta med små barn är en online-kandidatexamen i tidig barndomsutbildning ett bra sätt att få den kunskap och färdigheter som krävs för att effektivt kunna interagera med och undervisa denna specifika befolkning.

Studenter som fullgör denna examen kommer att få värdefulla interpersonella färdigheter som gör det möjligt för dem att effektivt kommunicera och påverka den yngre befolkningen. Dessutom förbereder denna grad eleverna att bli framgångsrika lärare och kommer att öppna många karriärmöjligheter i utbildningen.

Kostnaden för att erhålla en kandidatexamen varierar beroende på olika faktorer som skolan, programmets längd och speciella kursutbud eller seminarier. För detaljerad information, kontakta skolan efter eget val.

Kandidater från detta program kan förvänta sig olika karriärmöjligheter inom barnomsorg, utbildning, vård och mer.Eftersom denna grad vapen individer med kunskap om barnutveckling och effektiva undervisningsförmåga kommer individerna att vara beredda att hantera ståndpunkter, inklusive tidig barndomslärare, läraradministratör, socialarbetare, vägledare och många fler.

Tidig barndomsutbildning är ett givande fält för de individer som vill ha ett positivt inflytande i yngre barns liv. För att få reda på hur du tjänar din online-kandidatexamen i det här fältet, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Tyskland

Barndomsutbildning är ett ämnesområde med en mycket hög social betydelse. Av särskild betydelse är till exempel tidig utbildning i daghem, snabb utbyggnad av heldagskolor, dis ... +

Barndomsutbildning är ett ämnesområde med en mycket hög social betydelse. Av särskild betydelse är till exempel tidig utbildning i daghem, snabb utbyggnad av heldagskolor, diskursen om hälsosam och säker uppväxt och målet att kompensera för nackdelar och skapa lika möjligheter för alla barn. -
BA
Heltid
Deltid
36 månader
Tysk
Internet
 
PATTEN UNIVERSITY
Oakland, Amerikas förenta stater +1 Mer

Psykologin stora utforskar flera perspektiv av mänskliga tankeprocesser och beteenden, biologiska, beteendemässiga, kognitiva, socio-kulturella och utvecklande.

Psykologin stora utforskar flera perspektiv av mänskliga tankeprocesser och beteenden, biologiska, beteendemässiga, kognitiva, socio-kulturella och utvecklande. -
BA
Engelska
Internet