close

Filter

Visa resultat

Sök bland Studier på kandidatnivå i Evenemangsplanering i Tyskland Nätbaserade 2021

För att förbättra sina arbetskraftsutsikter och lära sig mer om ett ämne väljer många studenter att ta en kandidatexamen, till exempel en kandidatexamen i humaniora. Vissa skolor ger studenter möjlighet att ta en BA på ett flexibelt sätt genom online- eller deltidsprogram. Event management innebär att övervaka ett stort team för att skapa ett lyckat evenemang för dina kunder. I ett e… Läs mer

För att förbättra sina arbetskraftsutsikter och lära sig mer om ett ämne väljer många studenter att ta en kandidatexamen, till exempel en kandidatexamen i humaniora. Vissa skolor ger studenter möjlighet att ta en BA på ett flexibelt sätt genom online- eller deltidsprogram.

Event management innebär att övervaka ett stort team för att skapa ett lyckat evenemang för dina kunder. I ett event management program kan du lära dig planering, marknadsföring, installation, drift, sanering och även färdigheter bedömning efter händelsen.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Kontakta skolor Mest populära kandidatprogrammen i humaniora (BA) i Evenemangsplanering i Tyskland Nätbaserade 2021

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Tyskland

Inte bara delta i evenemang utan att hålla strängarna i handen? Börja din händelsehantering för distansutbildning nu!

Inte bara delta i evenemang utan att hålla strängarna i handen? Börja din händelsehantering för distansutbildning nu! -
BA
Heltid
Deltid
36 månader
Tysk
Internet
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här