Läs den officiella beskrivningen

Licensen distans redovisning börjar med en förberedande cykel förvaltning, och gör det möjligt att specialisera sig på redovisning i den 3: e året. Denna online-kurs ger dig möjlighet att bedriva mästare i redovisning. Kontroll, revision och rådgivning och / eller förbereda revision eller till och med coachning och affärskonsultfunktioner.

compta_licence

Fjärr licens i Management - Redovisning specialitet ger allmänna kunskaper i Management, med rättsliga begrepp, ekonomi ... att förstå och analysera driften av företag och organisationer. Du kommer att specialisera sig på handel med en teoretisk första onlineutbildning undervisas av akademiker, men också praktiskt med revisorer i anseende. specialitet moduler och specialiserade certifieringar: Introduktion till SAP CO-modul i ledningens kontroll, internrevision ... kommer att förbereda dig med praktiska fall i redovisning, revision och rådgivning.

Med denna licens kan du fortsätta en Master CCA förbereder den nationella tävlingen av CES revision eller hålla ledning och konsultpositioner i filialer till bolag, eller att tillbringa nödvändiga certifieringar CO / FI SAP för att bli expert.

Program undervisas på:
Franska

Se 10 fler kurser från Université Virtuelle (UIV) »

Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum