sdcc05

Bachelor of Arts i psykologi

Utvecklats för att hjälpa studenter bedriva akademisk och personlig utveckling både inom och utanför klassrummet, är online psykologi examen på San Diego Christian College åtagit sig att lära eleverna att tillämpa psykologi över en myriad av områden, inklusive företag, utbildning, socialt arbete, och mer. Denna grad program erbjuds på nätet, på campus eller i en hybrid format.

SDC studenter som bedriver en Bachelor of Arts i psykologi examen i San Diego, och på nätet, är försedda med möjligheter till forskning, utvärdering av programmet, tjänsten lärande och mer. Dessa erfarenheter ger våra studenter med en praktisk kännedom om psykologisk teori som utgör grunden för sin karriär i psykologi.

Studenter i detta program kommer att ha möjlighet att ta intressanta och informativa kurser som Livslängd utveckling (HD 364) som är en studie av mänsklig tillväxt och utveckling genom livscykeln. Behandling av fysiska, emotionella, kognitiva, sociala, moraliska, andliga och personlig utveckling kommer att ingå.

Om du vill veta mer om en Bachelor of Arts i psykologi och varför San Diego Christian College kan vara det perfekta valet för dig, fyll i formuläret på den här sidan!

Kommunikationskarriär Val

  • Psykiatriska Tekniker
  • Socialt arbete Assistant
  • Director of frivilliginsatser
  • Human Resource Specialist
  • Market analytiker

Testimonials

"Tack SDCC och hela Adult Development Staff!" ~ Patricia Scott

"När jag lämnade, var jag överväldigad med hur personalen uppriktiga och passionerad APS var mot mig uppnå mina pedagogiska och personliga mål." ~ Sheila Simons

Program undervisas på:
Engelska

Se 7 fler kurser från San Diego Christian College »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
4 år
Pris
- 439 $ Kostnad per kredit
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum