Read the Official Description

sdcc04

Bachelor of Arts i Human Development

online Human Resource Development utbildningsprogram på San Diego Christian College utformad för att möta det växande behovet av kristna yrkesverksamma inom yrken såsom rådgivning, sociala tjänster, och mänskliga resurser, förbereder studenter för att hjälpa andra i nöd. Denna grad program erbjuds på nätet, på campus eller i en hybrid format.

SDC: s Bachelor of Arts i Human Development examen i San Diego ger studenter de sociala färdigheter som behövs för att bli effekt, nödvändiga fyrar av hopp i sina samhällen.

Studenter i detta program kommer att ha möjlighet att ta intressanta och informativa kurser som Livslängd utveckling (HD 364) som är en studie av mänsklig tillväxt och utveckling genom livscykeln. Behandling av fysiska, emotionella, kognitiva, sociala, moraliska, andliga och personlig utveckling kommer att ingå.

Om du vill veta mer om en Bachelor of Arts i Human Development och varför San Diego Christian College kan vara det perfekta valet för dig, fyll i formuläret på den här sidan!

Human Development Karriärmöjligheter

  • Human Resources Professional
  • Kris Center Staff
  • Daghemmet Director
  • Sysselsättning Intervjuare / rekryterare
  • ungdoms avgörande

Testimonials

"Genom varje klass, lärde jag mig mer om mig själv, fick vänskap som varar livet ut, och växte viktigast i min promenad som kristen." ~ Kim Swadley

"Professorerna liksom de andra studenterna fick mig att känna sig bekväma och som en del av dem." ~ Patricia Scott

Program taught in:
Engelska

See 7 more programs offered by San Diego Christian College »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
4 år
Pris
- 439 $ Kostnad per kredit
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum