Read the Official Description

Kursöversikt

Marknadsföring är överallt och har en djupgående effekt på dag-till-dag val vi gör, från de kläder vi bär till maten vi äter. Däremot marknadsföring excellens inte bara sker automatiskt; det kräver en omsorgsfull tillämpning av både "vetenskap" och "kreativitet" för att säkerställa att produkten är framgångsrikt meddelas den tänkta målgruppen.

Denna marknadsföring examen Programmet ger dig de viktigaste marknadsföringsverktyg och kunskap efterfrågas av arbetsgivarna i dagens dynamiska globala arbetsplatsen. Vår BA (Hons) i marknadsföring (Fyll) är utformad för att ge dig en övergripande förståelse av de centrala kunskaper och metoder som marknadsföring chefer och deras organisationer använder för att fatta välgrundade beslut marknadsföring som är avgörande för framgången för deras verksamhet.

Mer specifikt kommer du lära dig att kritiskt granska viktiga marknadsföringsmodeller och tillämpa dem på en verklig affärsproblem på en strategisk nivå genom att bedriva egen forskning projektet.

Om Anglia Ruskin University: Studenter från Anglia Ruskin University dra nytta av stora sysselsättningsmöjligheter. Över 90% av de utexaminerade är i arbete eller vidare studier sex månader efter examen, vilket gör Anglia Ruskin University näst University of Cambridge i detta avseende. Anglia Ruskin University har över 30.000 studenter, och är ett av de största universiteten i östra England.

Vem bör delta?

Denna grad program kommer att utrusta dig för en karriär inom marknadsföring industrin, genom att erbjuda en rad praktiska och teoretiska kunskaper som kan överföras till marknadsföringsfunktionen av någon organisation. Den globalt fokus i detta program syftar till att utveckla din förmåga att strategiskt analysera komplexa affärssituationer och öka din medvetenhet om de olika faktorer som för närvarande formar kraven från företag och konsumenter på ett lokalt och globalt sammanhang. Det är engagerande och stimulerande, med betoning på förvärv av praktiska färdigheter.

Behörighet:

 1. Gymnasieutbildning motsvarar tre GCSE-talet och två A Nivå 2. Level 5 Advanced Diploma / Högre National Diploma ELLER 3-5 år marknadsföring (utvärderas från fall till fall) 3. Goda kunskaper i engelska Sökande som innehar den EduQual Level 5 Extended Professional Diploma in Marketing eller Edexcel Högre National Diploma i marknadsföring kommer att vara berättigade till direkt tillträde till BA (Hons) i marknadsföring Top- upp.

Vad ingår?

Följande ingår för alla studiesätt:

 • Kursmaterial som inkluderar strukturerade föreläsningsanteckningar, praktiska tillämpningar som ger verkliga exempel, och fallstudier som utmanar dig att tillämpa dina kunskaper
 • Material Bedömnings via vår (IMSS) Integrated Modular Studera System E Learning Platform
 • LS Online gemenskapen att hålla kontakten och dela med andra studenter på nätet
 • Ett omfattande e-bibliotek som innehåller rekommenderade studie texter och referensböcker tillgängliga för online läsning
 • Mintel marknadsrapporter, ger branschrapporter, finansiell analys och företagsinformation
 • Två gratis digitala publikationer för att stödja din revision

Dessutom får du också följande:

 • Välkommen webinarium vid kursstart
 • Online webbseminarier för tilldelning / examen workshops
 • En särskild en-till-en handledare tilldelas för att ge omfattande stöd under kursens gång
 • Tillsyn för alla större projekt moduler

modul synopsis

I slutet av detta program, bör du kunna:

 • Demonstrera en omfattande förståelse för marknadsföring teori
 • Analysera strategiskt marknadsbeteende
 • Förstå principer och ansvar som andra ledningsfunktioner, inklusive personalresurser, redovisning och finansiering
 • Visa en verklig medvetenhet och förståelse för samtida globala affärsfrågor

På en mer praktisk nivå, kommer du att kunna:

 • Tillämpa relevanta tekniker för att identifiera och utnyttja möjligheter på marknaden
 • Utarbeta lämpliga mål marknadsföring kring kundförvärv och behålla
 • Planera och genomföra forskningsprojekt
 • Kommunicera effektivt resultat, oavsett på vilken nivå är lämplig för publiken
 • Kursen ger en bra balans mellan akademiskt och yrkes innehåll. Tyngdpunkten ligger på att leverera en bra grund i marknadsföring och management teori, samtidigt förbereda dig för en framgångsrik karriär. Det odlar också den intellektuella kapaciteten så att du kan fortsätta att utveckla och hålla jämna steg med en föränderlig omvärld.
Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by London School of Marketing »

Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
6 - 15 månader
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum