Läs den officiella beskrivningen

BA (Hons) Business and Management

Vår Business and Management Bachelors degree online gör det möjligt för studenter att utveckla sin kunskap, kompetens och förståelse för de strategiska och internationella dimensionerna av företag och ledning. Kursen ger dig den kompetens som behövs för att kritiskt utvärdera affärsmodeller och koncept och tillämpa dem på verkliga situationer.

Varför studera ämnet?

Studera BA (Hons) Business and Management kommer att förbereda dig för ett brett utbud av karriär som du utvecklar kunskap om marknader, kundbeteende, företagsstrategi och projektledning. Möjligheter finns med arbetsgivare inom den privata, offentliga och frivilliga sektorn, för att inte tala om möjligheten att driva egen verksamhet. Om du redan arbetar inom ditt valda område och vill utveckla din karriär, innehåller kursen flexibla alternativ som gör att du kan specialisera dig inom ett område av företagsstudier, till exempel marknadsföringskommunikation eller företagsfinansiering.

Undervisningsmetoder och stil

Till skillnad från en traditionell universitetsmiljö använder våra online-kurser en virtuell läromiljö. Systemet är utformat för att spåra och hantera inlärningsprocessen i realtid och ger dig omedelbar tillgång till dina läromedel var du än befinner dig.

Denna inlärningsplattform låter både studenter och handledare aktivt delta i realtidssamtal och du kan lyssna på, och visa, leva föreläsningar och seminarier över internet. Studera utförs helt online och studieprogrammet passar ditt arbete och dina personliga åtaganden.

Du stöds genom hela din affärs- och förvaltningskurs av en särskild studentrådgivare och har möjlighet att regelbundet interagera med medstudenter och din handledare.

Metoder för bedömning

Vi antar ett uppdragsbaserat tillvägagångssätt för bedömning istället för tentor. Affärs- och förvaltningsuppdrag baseras på arbetslivserfarenhet och utvärderas av handledare på ett löpande sätt.

Du kommer alltid att vara medveten om din nuvarande provisoriska betyg från början av programmet, så att du kan utvärdera framgången för dina nuvarande studieformer och tydligt identifiera områden som ska förbättras.

Vi tror att denna öppenhet ger dig den information du behöver för att få ut det mesta av din kurs. Vi uppnår detta genom att:

  • Visa dina betyg tydligt i din betygsbok, som kan ses när du loggar in på lärplattformen.
  • Den snabba vändningen av arbetet bedöms för att säkerställa att din betygsbok alltid är aktuell.
  • bedöma ditt arbete i hela modulen i stället för att vänta på slutet av årsexamen;
  • se till att du har regelbunden kontakt med din studentrådgivare
  • enkelheten och insynen i utformningen av våra bedömningskriterier.

Vi har också en policy för att se till att det arbete som lämnas av studenter är äkta. Förutom att allt arbete utvärderas ofta använder vi ett väl etablerat elektroniskt övervakningssystem för att kontrollera plagiering. Efter avslutad bachelorgrad i Business and Management kommer du att bli inbjuden att delta i en examenceremoni vid University of Essex, Colchester Campus.

Karriärdestinationer

En företagsekonomi och management grad kommer att utrusta dig med ett brett spektrum av färdigheter som gör dig mycket uppskattad av arbetsgivare inom en rad olika branscher och yrken.

Den fördjupade förståelsen för våra kandidater i sina studier har lett till karriär inom områden som konsulttjänster, personalhantering, operationshantering, marknadsföring, ekonomi och redovisning samt generell ledning.

Ingångskrav

Vi har flexibla behörighetskrav som tittar på både din akademiska och arbetsbaserade erfarenhet samt din motivation att göra kursen. Det finns två tillträdesvägar på vår BA (Hons) Business and Management-examen:

1 - Academic Entry Route

För att tillfredsställa Akademiska Ruttkrav för vårt BA (Hons) Business and Management-examensprogram måste du ha följande kvalifikationer som ett minimum:

  • Två A-nivåer, eller motsvarande; plus
  • Om engelska inte är ditt första språk, IELTS (Academic) 6.0 eller motsvarande.
  • Om du inte har en IELTS eller motsvarande kvalifikation, kräver vi att studenterna skickar ett gratis online engelska test.

2 - Arbetsupplevelse Route

Vi inser att du kan få färdigheter på många olika sätt och att tidigare akademiska prestanda inte är den enda indikatorn på en sökandes förmåga. Om du inte uppfyller de lägsta akademiska kraven ovan kan du alltså vara berättigad att anmäla dig via vår arbetsrörelsesväg.

Din ansökan kommer att behandlas individuellt med hänsyn till din motivation för att göra kursen, tidigare arbetslivserfarenhet och andra relevanta kvalifikationer som visar din förmåga att framgångsrikt slutföra programmet.

Studenter som antas via denna rutt kommer att få starta kursen och göra en bedömning av huruvida det är rätt för dem under de första tre veckorna. Alla sökande måste skicka sin första uppsättning uppsättning under denna tid för att fortsätta med sina studier.

Program undervisas på:
Engelska

Se 30 fler kurser från University of Essex Online »

Senast uppdaterad October 23, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Öppen registrering
Duration
48 månader
Deltid
Pris
18,480 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum