Avancerat certifikatprogram i datavetenskap

Allmänt

Programbeskrivning

En perfekt blandning av teknik, datavetenskap och affärsärenden och insikter utmärker sig detta program som bland de bästa i världen.

Kurshöjdpunkter

Realtids praktik

En praktikplats gör att du kan tillämpa klassrumskunskaper i verkliga situationer. Vi hjälper dig att hitta relevanta arbetslivserfarenheter i organisationer som är involverade i Big Data Analytics.

Placeringsstöd

Vår Placering Division hjälper våra studenter att möta företag som utövar Big Data Analytics. Vår Placering Division har placerat studenter i några av de bästa företagen som Siemens, American Megatrends, Dell och HCL.

Utbildningsmetodik

Kursen omfattar flera timmar av levande fakultetssession och inspelad live session. Det har också flera gästföreläsningar varje månad. Tillsammans med levande klasser har kursen industrikatalysatorer, opinionsundersökningar, observatörer och självbedömningar.

Capstone Projekt

Under kursen bedriver eleverna självständig forskning om en fråga eller ett problem efter eget val, involverar det akademiska lärandet i de relaterade disciplinerna, och - med tillsyn av en fakultet och industrigrupper - producerar ett signifikant papper.

Industri Connect

Vi ansluter dig till branschledare som spelar en viktig roll i Data- och Analytics-domänen. Anslutning med sådana personer kan hjälpa dig med jobbjakt, karriärnätverk och professionella framsteg.

Lär dig genom fallstudier

Fallstudier hjälper dig att framhäva detaljerad kontextuell granskning av ett begränsat antal händelser eller omständigheter och deras relationer. Det hjälper till att få fördjupad information om en individ, grupp eller förekomst.

Viktiga funktioner i programmet

Effektiv

Vi erbjuder en unik kombination av forskningsinriktad futuristisk pedagogik och globalt benchmarkat innehåll. Våra moduler stöds av omfattande forskning som gjort vårt utbildningssystem både lämpligt och spännande för våra elever.

Mycket erfaren fakultet för stora data

Vid 361 DM har vi en grupp högkvalificerad fakultet från IIT Kanpur och IIT Kharagpur. Våra fakulteter har arbetat med PwC och IBM och har lång erfarenhet av att pioneera flera stora data- och analysprojekt globalt.

Certifiering från Praxis Business School

Praxis Business School, Kolkata, är en främsta B-skola vars kurser rankas bland Indiens två bästa i Big Data och Analytics-domänen. Det är en av de mest betrodda och inflytelserika förvaltningsutbildningsinstitutionerna i Indien.

Utbildningslån

Bra utbildning ger en bra framtid. Vi ser till att dina ekonomiska behov tas hand om när du går vidare för att bli utbildad för att bygga en fantastisk karriär. Du kan alltid ansöka om ett utlåningslån för att delta i valda kurser.

Praktik

En praktikplats gör att du kan tillämpa klassrumskunskaper i verkliga situationer. Vi hjälper dig att hitta relevanta arbetslivserfarenheter i företag som söker yrkesverksamma inom Big Data Analytics.

Placeringsstöd

Vår placerings support enhet hjälper våra studenter att möta företag som arbetar med Big Data och Analytics. Våra studenter har placerats i några av de bästa företagen som Siemens, American Megatrends, Dell och HCL för att ge meningsfullt placeringsstöd.

New Age Learning Platform

I-metaplatformen på 361 DM, aktiverad med unika förstärkta och virtuella verklighetsledda klasser tillåter mobil inlärning, dvs du kan lära dig när som helst och var som helst. Du kan också lära dig genom att ladda ner 361DM App i din smartphone. Vår plattform underlättar gruppdiskussioner, inlärningsresurser, resultatrekord, utvärderingar efter klass, e-bibliotek och opinionsundersökningar under klasserna.

Dedikerat supportteam

Vi har ett engagerat team som stöder dig genom hela kursen - från ansökan till certifieringen! Du kan nå oss när det behövs hjälp, bara med ett knapptryck.

moduler

  • Statistik 101
  • R Programmering
  • Data Mining 1 - Maskininlärning med R
  • Data Mining 2 - Advanced Machine Learning med R

Resultatet av programmet

Avancerad Business Analytics är en av nyckelkraven i en stor organisation. Tiden är bäst för att någon ska ta en karriär på den här domänen. Enorma möjligheter och extrem skull att få kandidater att tvinga stora organisationer går helter-skelter. Det är absolut nödvändigt att karriärsökare tar tillfället i akt.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote ... Läs mer

361 Degree Minds is a research and technology-oriented learning and education company, Head quartered in Chennai , TN - India. Our competence is a deep and insightful understanding of adult and remote learning principles. We understand what makes adults learn, what can make them learn better. We have deep insights into the aspirations of the youth in our target ecosystem and we employ proven and tested scientific principles into adult and remote learning to help them learn better in order to meet each of these disparate aspirations. Läs mindre
Chennai , Indien online + 1 Mer Mindre