Advanced Club Management Program

Designad för befintliga golfansvariga och chefer för att vidareutveckla sin kunskap, färdigheter och lära sig branschens bästa praxis

PGA IGI Advanced Club Management Program (med BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management) är en managementkvalificering som innehåller bästa praxisprinciper för användning i klubbhanteringsbranschen.

Studieinnehållet har valts för att återspegla utbildningsbehovet hos golfbanan och klubbhanteringsbranschen, som täcker ett brett utbud av klubbhanteringsämnen för chefer i dagens företagsklimat. Detta avancerade diplomprogram godkänns exklusivt av Golf Management Australia (GMA).

Advanced Club Management-programmet är idealiskt för chefer som behöver validera sina befintliga klubbhanteringsförmågor, eller ser ut att förbättra sin nuvarande kunskap och färdigheter för att fördjupa sin karriär inom förvaltning.

Programmet är relevant för personer i positioner på klubbar som General Manager, Club eller House Manager, Assistant Manager, Finanschef, Operations Manager, Golf Course Superintendents eller PGA Professionals.

Studier av Advanced Club Management-programmet genomförs via online distansutbildning, via e-learning-plattformar. Detta ger studenterna en flexibel inlärningsmiljö, för att hantera sin distansstudie och tid kring nuvarande arbetsplats och andra livsförpliktelser.

Kvalificeringen kan hjälpa till med karriärutveckling på klubb- och chefsnivå i hela Australien och runt om i världen. Efter avslutad studie avslutar studenterna med examen BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management.

Programutbildningsavgift - $ 10.000

E-LÄRANDE

Advanced Club Management Programmet är ett distansstudie, som helt och hållet levereras genom online-lärande. Studenterna kommer att slutföra sin studie via PGA: s e-learning-plattform, The Fairway.

Under hela studietiden är The Fairway ditt hem som student. På Fairway hittar du alla dina e-lärande resurser, till exempel dina avläsningar, utvärderingsobjekt och åtkomstpunkt till din PGA IGI Program Manager. Bedömningsämnen som en del av studien är utformade för att gynna dig i din klubbhanteringsmiljö.

Under programmet Advanced Club Management har du tillgång till webbsändningar och webbsessioner i utvalda kompetensområden. Dessa kommer att levereras av branschpersonal inom sina kompetensområden, vilket ger dig aktuella branschtrender och kunskaper i samband med studieprogrammet.

KURSINNEHÅLL

Advanced Club Management Programmet ger riktade utbildningar inom företag och ledning för klubbchefer. Programinnehållet fokuserar på specifik kompetens och kunskap som krävs av en klubbchef i dagens bransch - ger vidare utbildning för framtida karriärutveckling för studenter. Kvalificeringen BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management består av 12 enheter av kompetens. Dessa levereras i 4 studiegrupper, med inriktning på branschspecifikt innehåll som:

  • Ekonomisk förvaltning
  • Strategisk planering
  • Klubbmarknadsföring
  • Ledarskap & Team Management
  • Affärsplanering
  • Regelefterlevnad
  • Club Sustainability

Under hela studien har du kontakt med en dedikerad PGA IGI Program Manager. De kommer att vara din kontaktpunkt genom hela studiens varaktighet när du går igenom de 12 studieenheterna.

Alla studenter som studerar kvalifikationen har möjlighet att ansöka om direktkredit eller erkännande av tidigare lärande (RPL) för BSB61015 Advanced Diploma of Leadership and Management. Kursens längd för avancerad examen för ledarskap och ledning är högst två år.

HUR MAN ANSÖKER

Ansökan om att studera Avancerad Diplom of Management-programmet är öppen under hela året, med nya studenter som kan börja i sitt valda månatliga intag.

Förkunskapskrav för avancerad examen för ledarskap och förvaltning är:

  • Slutförande av australiska år 12 studier eller högre utbildning kvalifikationer.
  • 18 år och äldre

För 2017 är intag för nya studentkommandon följande:

Månatliga intag:

Februari - december Ansökningar om programmet ska vidarebefordras till PGA IGI via e-post och post.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Internet
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Pris
10,000 AUD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum