Läs den officiella beskrivningen

Vem är kursen för?

  • Alla yrkesverksamma som arbetar på hotellet eller en del av hotellets ledning
  • Människor som är intresserade av gästfrihet och förvaltning

Ingångskrav:

  • Kursen är tillgänglig för alla elever, med all akademisk bakgrund.
  • God kunskap om engelska, numeracy och IKT krävs för att delta i kursen.

Bedömning:

  • I slutet av kursen kommer du att behöva sitta ett online multipelprovstest. Ditt test kommer att bedömas automatiskt och omedelbart så att du omedelbart kommer veta om du har lyckats.
  • Innan du sitter för din tentamen får du möjlighet att testa din skicklighet med en mock-examen.

certifiering:

  • När du har lyckats genom provet kan du få ett ackrediterat certifikat för prestation. Du kan dock också få ett kursavslutningscertifikat efter avslutad kurs utan att sitta för provet. Certifikat kan erhållas antingen i en exemplar på bekostnad av £ 39 eller i PDF-format till kostnaden för £ 24.

Varför välja oss?

  • Prisvärd, engagerande
  • Handledningvideor / material från branschledande experter;
  • Studera i en användarvänlig, avancerad online-lärplattform;
  • Effektiva provsystem för bedömning och direktresultat
  • Storbrittanien
  • Tillgång till kursinnehåll på mobil, surfplatta eller skrivbord från var som helst när som helst;
  • Fördelen med att ansöka om NUS Extra rabattkort
  • 24/7 student support via e-post.

Karriärsbana:

Den avancerade examen i restaurang och gästfrihet Management är en användbar kvalifikation att ha, och skulle vara till nytta för följande karriärer:

  • Boende Officer
  • affärsmän
  • Concierge
  • Kundservicechef
  • Mat och restaurangchef
  • Hotell chef
  • Receptionist.

KURSPLAN

Starta en restaurang

  • Är du redo för utmaningen?
  • Hur man bestämmer sig för ett koncept
  • Designa din restaurang
  • Vänner och familj
  • Skriva en affärsplan
  • Försäkring
  • Restaurangorganisationer som du behöver checka ut.
  • Vilka är de bästa Catering Industry Trade Shows?

Hantera en restaurang

  • Hantera dig själv
  • Hantera andra
  • Hantera dina pengar
  • Hantera din mat och förnödenheter
  • Hantera allt annat

Börja Mat Catering

  • Där du arbetar
  • Hälsa och säkerhet
  • Personal, Leverantörer och Transport
  • Livsmedelshygien
  • Regler om menyer
  • Pappersarbete och ekonomi
  • Lag

Mataffär

  • Mat Business Basics
  • Sätt ihop ditt affärsidé
  • Identifiera din målmarknad
  • Identifiera din tävling
  • Skriv en uppdragsförklaring
  • Grundläggande grunder
  • Utrustning och tillbehör
  • Marknadsföring och kvalitetskontroll
  • Avslutar

Gästfrihet

  • Introduktion till gästfrihet
  • Egenskaper för gästfrihetsbranschen
  • Förhållandet mellan gästfrihet och turism
  • Typer av boende
  • Typer av rum
  • Typer av hotellets gäster

Gästvänlighet skötsel

  • Introduktion till Hospitality Management
  • Påverkan som påverkar industrin
  • Utvecklingen av gästfrihetsbranschen
  • Gästfrihet varumärken
  • boende
  • Matservering
  • Framgångsrik kvalitetshantering
Program undervisas på:
Engelska

Se 365 fler kurser från John Academy »

Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Pris
17 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum