Avancerad Prediktiv Modellering I R-certifieringsutbildning

Edureka

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Avancerad Prediktiv Modellering I R-certifieringsutbildning

Edureka

Lär dig att utveckla prediktiva modeller i R med hjälp av avancerade Analytics-koncept, dvs logistik och linjär regression, neuralt nätverk, prognos och kärnanalys.

Edureka Advanced Predictive Modeling i R-kursen kommer att omfatta avancerade statistiska och analytiska tekniker. Kursen fokuserar på fallstudie tillvägagångssätt för att lära sig olika analytiska tekniker och det kommer att bli ett projekt som ska genomföras i slutet av kursen.

Kursens mål

Efter avslutad avancerad prediktiv modellering i kurs på Edureka kommer du att kunna: 1. Förstå behovet av statistisk prediktiv modellering 2. Arbeta med logistisk och linjär regression 3. Gör prognoser med tidsseriedata och sönderdelning 4. Implementera ARIMA-modeller 5. Förstå överlevnadsanalys och neurala nätverk

Varför lära sig Advanced Predictive Modeling in R?

Advanced Predictive Modeling in R kommer att göra det möjligt för en att få en kant över andra dataanalyser och presentera data på ett mycket bättre och insiktsfullt sätt.

Detta skulle hjälpa eleven att omedelbart genomföra denna teknik och skapa analys och stödbeslut på det mest vetenskapliga sättet.

Vem ska gå för denna kurs?

Denna avancerade Analytics-kurs är ett måste för alla som strävar efter att komma in i dataanalys och beslutsvetenskap. Följande proffs kan gå på kursen: 1. Utvecklare som vill stärka sig som datavetenskapare 2. Analytics-konsulter 3. R / SAS / SPSS Professionals 4. Dataanalysatorer 5. Informationsarkitekter och dataingenjörer 6. statistiker

Vilka är förutsättningarna för denna kurs?

Förutsättningar för att lära sig Advanced Predictive Modeling är kunskap om R och exponering för statistikens grunder.

Edureka Certifieringsprocessen:

  • När du väl lyckats genom projektet (Recenserad av en Edureka-expert), kommer du att bli tilldelad med Edurekas Advanced Predictive Modeling-expertcertifikat.
  • edureka certifiering har industrin erkännande och vi är den föredragna utbildningspartner för många multinationella företag egCisco, Ford, MPHASIS, Nokia, Wipro, Accenture, IBM, Philips, Citi, Ford, Mindtree, BNYMellon etc. Du kan vara säker.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
199 USD
Information
Deadline
Locations
Indien - India Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Indien - India Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan