På samma sätt som LACM-campusprogram erbjuder LACM Online ett hybridprogram inom musikproduktion och inspelning:

Den Associate of Arts-programmet i musikproduktion och inspelning Är ett 9-kvartaders deltid Professional Degree program. Eleverna lär sig den historiska och tekniska bakgrunden de behöver för att konkurrera i musikproduktionens värld och utveckla också de nödvändiga verktygen och teknikerna som behövs för att ta idéer till nästa nivå. Kurser speciellt sekvenseras för att maximera lärande potential i hela programmet. Detta online-hybridprogram innehåller också 2 besök för intensiv programmering på campus.

Förkunskapskrav

Högskolans juniorer, seniorer och akademiker kan ansöka till Associate's Degree and Diploma program på LACM Online. Besök vår Antagning webbsida För en detaljerad beskrivning av ansökningskraven. Krav kommer att innehålla en musikalisk referens och officiella prenumerationer. Internationella studenter är skyldiga att skicka in TOEFL-poäng på 70 eller högre.

Hur ansöker du om antagning

Sökande som är redo att ansöka om LACM kommer att behöva slutföra en ansökan om tillträde och ladda upp auditionsmedia via Godkänd ansökan. Sökande kommer att behöva begära sina officiella gymnasiet, GED eller collegeutskrifter från deras beviljande institution och få dem skickade till LACM. TOEFL Scores, för internationella studenter, måste också skickas till LACM. Alla sökande lämnar in en ansökningsavgift på 60 USD när ansökan är klar.

Transfer Credit

LACM Online överför inte musikkrediter direkt från en annan institution utom med associerade högskolor som har upprättat artikulationsavtal. Studenter uppmanas att ta prov på kompetensplacering. Studenter som bevisar färdighet för en kurs genom placeringstestning kommer att få krediter för kursen och kan gå vidare till nästa nivå av instruktioner.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 2 fler kurser från Los Angeles College of Music »

Denna kurs är Internet
Startdatum
Sep 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum