Associate of Science i musikproduktion

Allmänt

Programbeskrivning

Är du passionerad för musik? Har du en stark önskan att lära dig om den professionella sidan av musikbranschen? Med vårt onlineexamensprogram lär du dig att producera och komponera din egen musik och vad som krävs för att få dina låtar att höras.

Music Production Associate of Science-examensprogrammet är ett 60-timmars kreditkursprogram som levereras 100% online via vårt unika Learning Management System (LMS) - en säker webbaserad plattform som använder modern multimediateknik och är tillgänglig 24 timmar om dygnet via Internet. Online-studenter använder systemet för att visa videoinnehåll, ta emot och skicka projektarbete och uppdrag, ta prov och prova, kommunicera med instruktörer och klasskamrater och granska betyg och kursförlopp. Vår online-lärmiljö utnyttjar en kombination av interaktiva och webbaserade medier för att skapa en mängd olika instruktionsmaterial till stöd för dynamiska, självreglerade och samarbetande lärandeaktiviteter. Dessa aktiviteter kan ge studenterna ett mer varierat utbud av inlärningsmöjligheter och främja mer meningsfullt samarbete mellan studenter och instruktörer.

israel palacio / Unsplash

Vårt uppdrag, din utbildning

Att vara en framgångsrik musikindustrin kräver professionell förståelse för vad som krävs för att förvandla en sång från ett koncept till en välproducerad och framgångsrik inspelning. Vårt program lär dig inte bara tekniken och teknikerna bakom musikproduktionen utan också hur du skyddar dina kreativa intressen juridiskt och ekonomiskt. Oavsett om du kommer till vårt program som en passionerad nybörjare eller som en redan framgångsrik konstnär, och oavsett din musikstil - från hiphop och R

Du får träning i:

  • Blandning
  • låtskrivande
  • Sequencing
  • Digital inspelning
  • Produktion
  • upphovsrätt

Hur det fungerar

Vår utbildningsprogram levereras 100% online via vårt Learning Management System, en säker webbaserad multimediaplattform som är tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Los Angeles Film School - Lär dig online från Los Angeles Film School på Vimeo.

Gear och programvara

Vi utrusta dig med allt du behöver för att starta din professionella musikproduktionsstudio: en MacBook Pro, Logic Pro, Pro Tools, Ableton Suite, hörlurar, MIDI-tangentbord, USB-ljudgränssnitt, stor membrankondensormikrofon mm *

* Speciella typer av växlar och växellådor kan ändras utan föregående meddelande. Entertainment Business Completer-programmet får inte en bärbar dator.

mål

Associate of Science Degree Program i musikproduktion ger en utbildning spår för individer som vill expandera sin passion för att skapa musik till produktion av musik för olika medieapplikationer med dagens senaste digitala musikteknik. Efterfrågan på originalmusikinnehåll i allt media fortsätter att öka när underhållningsbranschen expanderar användningen av onlineleverans av innehåll och multimedieprogrammering. Musikproduktionsprogrammets läroplan presenterar eleven med omfattande kurser som fokuserar på musikteori, genrer, komposition, digital musikproduktion och musikinspelning samt blandning och mastering för olika medier. Inkluderat med detta fokus på de kreativa aspekterna av musikproduktionen är kurser i underhållningsstruktur, industrikonventioner och immateriella rättigheter. Allmänna utbildningar kolliderar programmet. Dessa kurser bygger en grund för studenten som yrkesverksam inom underhållningsindustrin. Gradens innehåll täcker de många olika förfaranden och tillämpningar som finns i den moderna musikproduktionsvärlden.

Målet är att ge studenten kunskap och förståelse för musikproduktionsteknik och de färdigheter och begrepp som behövs för att kvalificera akademiker för industrinivå på grundnivå som musikinspelningsingenjörer, MIDI / digital ljudverkstadsoperatörer och programmerare, musikredaktörer, musik handledare, musik arrangörer och kompositörer för film, videospel, multimediainnehåll och en mängd andra positioner inom ljud- och underhållningsindustrin. Förutom att få teknisk kompetens ska elevernas utbildning bidra till att utveckla kritiskt tänkande, problemlösande och analytiska och kreativa färdigheter som bidrar till livslångt lärande. Studenter lämnar programmet med verktyg för att hjälpa till att upprätthålla en lång och produktiv professionell karriär inom underhållnings- och mediebranschen.

Senast uppdaterad Apr. 2019

Om skolan

Almost 100 years after the dedication of Sunset Boulevard, The Los Angeles Film School opened its doors. In a story that includes iconic moments, from the creation of the Walk of Fame to the Hollywood ... Läs mer

Almost 100 years after the dedication of Sunset Boulevard, The Los Angeles Film School opened its doors. In a story that includes iconic moments, from the creation of the Walk of Fame to the Hollywood Sign, we are a new chapter. Sunset went from being a cattle path at the turn-of-the-century to the world-famous boulevard where our campus is located today. Läs mindre