Filter
Associate Degrees
Tempo: Deltid

Sök bland Associate Degrees i Yrkesstudier Nätbaserat

Många studenter tar associate degrees under sina första år på universitet och högskola. Eftersom denna typ av examen vanligtvis kräver cirka två års studier kan de fungera antingen som yrkeskvalifikationer eller som förberedelser till mer avancerade examensprogram.

En professionell studier program är ett utmärkt pedagogiskt val för alla som är intresserade av att fullfölja en givande karriär efter att ha lämnat den högre utbildningen. Denna typ av program är tänkt att lära eleverna vad de behöver veta om att komma in och lyckas på arbetsplatsen.

Associate Degree i Yrkesstudier Online

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Yrkesstudier

Union University

Har du drömt om att tjäna högskoleexamen, men trodde inte att det var möjligt med ditt ansvar och schema? Union University är redo att samarbeta med dig i din utbildning, ... [+]

Vid Union University , förvandlas.

Har du drömt om att tjäna högskoleexamen, men trodde inte att det var möjligt med ditt ansvar och schema? Union University är redo att samarbeta med dig i din utbildning, från ansökan till examen.

Associate of Science in Professional Studies erbjuder prisvärda undervisningar för vuxna elever.

Helt online-programRelevanta kurser utformade för att främja din karriärKoncentrationer i: Organisatoriskt ledarskap, kristen ledarskap eller mänskliga tjänsterAvsluta på mindre än två årÄr jag redo?

Vid Union University uppmuntrar vi ansökningar från vuxna studenter med liten eller ingen universitetserfaring. En forskarstuderande måste vara en examen från en ackrediterad gymnasium eller ha ett examensbevis för gymnasiet och vara minst 22 år. Du måste skicka in följande: ansökan om antagning, behandlingsavgift, utskrifter från alla ackrediterade institutioner som deltog, gymnasiet transkription / GED om mindre än 24 högskolepoängstimmar uppnåtts, immuniseringsprotokoll, en rationell uttalande som beskriver varför du vill delta i Union University och två rekommendationsbrev på medföljande formulär. Har du frågor om något av dessa? Kontakta oss. Vi är här för att hjälpa.... [-]

Amerikas förenta stater Jackson
Öppen antagning
Engelska
Deltid
18 månader
Internet
Läs mer på svenska