Read the Official Description

Har du redan en bra grund på arabiska?

Advanced Arabic Premium Programmet är en dedikerad online studieutbildning . Programmet är utformat för enskilda elever som har studerat arabiska i minst två år. Eleverna kan börja när som helst och studera i sin takt och i enlighet med sitt eget tidsplan. Inga ytterligare material behövs.

ArabicOnline.Eu är den ursprungliga internationellt erkända kursen av arabiska som ett främmande språk . Stöds av Europeiska kommissionen och utformad för europeiska och västerländska elever.

Arabic Online publiceras av Pendragon Educational Publishers , ett brittiskbaserat företag som specialiserat sig på utveckling av högkvalitativa språkkurser online.

Viktiga funktioner - tre online-program

Mellanliggande arabiska

Kursen innehåller 8 interaktiva enheter som endast använder arabiska manus för att utöva kommunikationsförmåga i vardagliga sociala och affärssituationer. Omfattande aktiviteter inklusive rollspel, skrivövningar, arabiska grammatikmaterial och kulturinformation.

Arabisk grammatik Explorer

Kursen fokuserar på grundläggande grammatiska ämnen för revision och konsolidering. Den använder endast arabiska skript.

Avancerad arabisk

Kursen innehåller 12 enheter med avancerade texter, ljudinspelningar och interaktiva övningar. Ämnen sträcker sig från media arabiska till e-post korrespondens.

Kursen fokuserar på läsförståelse, avancerade arabiska skriftliga övningar, studier, analys och övning av viktiga grammatiska teman och ämnen tillsammans med övningar för övning.

"Det här är den bästa interaktiva kursen online som kombinerar de tre viktiga färdigheterna i språkinlärning: Läsa, lyssna och skriva"

Lydia Collins

Arabisk språkkoordinator, University of Cambridge

Program taught in:
Engelska
Arabiska

See 3 more programs offered by Pendragon Educational Publishers »

Last updated January 10, 2019
Denna kurs är Online
Startdatum
Duration
Pris
59 GBP
12 månaders abonnemang. Prenumerationer förnyas inte automatiskt.
Deadline
By locations
By date